Прогнозата за годината на Жълтото куче на астролога и кабалист Гал Сасон

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Какво ни очаква през 2018-а?

„Според западната астрология годината е под влиянието на числото 11, тъй като цифрите от 2018 година се свеждат до това число. Тази година е добра за усъвършенстване на някакъв талант или способност. Освен това 11 е числото на взаимоотношенията.

Това ще е година, в която трябва да станете господар на собствения си живот и своите таланти и умения като чужд език или кулинария например. Най-добре би било да развиете взаимоотношения с партньор или хора, които могат да ви помогнат в това.

Като цяло годината няма да е лесна. Имаме пет затъмнения вместо обичайните четири. Венера ще е ретроградна между 6 октомври и 17 ноември. Марс ще е ретрограден от 26 юни до 27 август. Меркурий ще е ретрограден три пъти – от 22 март до 15 април, от 26 юли до 18 август и от 17 ноември до 6 декември. През тези периоди не е добре да се започват нови проекти, да се правят големи покупки. Операции не са препоръчителни през ретроградния Марс. Разбира се, ако се налага и е спешно, няма как да се отложи, но за останалите случаи е добре да се водите по тези дати.

Тази година ретроградният Меркурий ще бъде в Овен, Лъв и Стрелец, така че тези знаци ще бъдат повлияни доста силно. Но като цяло овните ще имат добра година, защото Уран най-накрая напуска техния знак. Той е там от 2010 година и е причинил много върхове и спадове. Сега ще бъде по-спокойно. Уран ще навлезе в Телец през май, така че за представителите на този знак ще има сътресения, особено ако са родени около 20-22 април. Близнаците като цяло ще имат добра година, но винаги се влияят много от ретроградния Меркурий и трябва да внимават повече. За раците също е добра година, но на 13 юли има затъмнение в Рак и през следващата година ще им се случат много трансформации.

Резултат с изображение за gal sason

Лъвовете ще имат силна година. Девите като цяло – също. Нещата ще са положителни и за Везните. Най-добрата година ще е за скорпионите, защото Юпитер влезе в техния знак и ще остане там до 9 ноември. След това ще премине в Стрелец и оттам нататък представителите на този знак ще имат страхотна година. Те ще са се отървали от Сатурн, който през последните три години им е причинил голямо напрежение. Сатурн ще влезе в Козирог и представителите на този знак ще срещат известни трудности, но ще успеят да осъществят желанията си. Водолеите ще бъдат повлияни от затъмненията и ще бъдат особено чувствителни около 15 февруари. За рибите годината като цяло ще е добра.

Любовта заема важно място тази година. Много хора ще се разведат, но и много ще намерят сродна душа. Едно от затъмненията тази година ще е в близост до Свети Валентин – на 15 февруари, а другото ще е на 27 юли, когато е библейският Ден на годината. Така че планетите ще тласкат хората към истинската им любов.

Във финансовата сфера ще има много промени в средата на май. Така че от април до юни трябва да се внимава с инвестициите. Понеже Сатурн е в Козирог, това ще донесе промени във финансовия свят и в начина, по който възприемаме парите.

При здравето много важно е да отделяте внимание на здравословната диета. Може да се получат проблеми в коленете, в костите, зъбите и кожата. Така че внимавайте за тези части от тялото.

Ако хората искат да получат дългосрочен резултат за новогодишните си обещания, по-добре е да започнат да ги спазват от новолунието в Козирог, което е на 16, 17 и 18 януари. Друг вариант е да изчакат до китайската Нова година, която е на 15 февруари. На тези дати ще има по-голям ефект, отколкото ако започнат още на 1 януари, защото тогава е пълнолуние и не е добър момент за нови начала.

Китайският хороскоп съдържа 12 животни. 11-то от тях е Кучето. Китайската Нова година започва от 15 февруари, когато е новолуние във Водолей. Тя ще бъде повлияна от концепцията за това животно.

Резултат с изображение за yellow dog

Кучето представлява сигурност, дом, време, прекарано навън. Тази година например е добра за практикуване на кардио упражнения. Също както кучетата, ако постоянно стоим вкъщи, ще полудеем.

Ако имате куче, учете се от него. Ако нямате, това е може би най-доброто време да влезете във връзка с това животно без значение дали е ваше или на други хора. Именно затова част от приходите от книгата ми с астрологична прогноза за 2018 година ще отидат за приют за кучета тук в София.

Моето куче се казваше Балкан. Името дойде след едно от посещенията ми в България. Когато се прибрах в Лос Анжелис, реших да си взема куче от приют. Харесах си едно бебе на 9 месеца, което се казваше Хауи. Аз не исках кучето ми да се казва така, затова го прекръстих. Интересното е, че и характерът му се промени заедно с името. В началото го беше страх от музика, от хора, от балони, от всичко. Но когато го кръстих Балкан, започва да става по-силен и по-смел. Той почина миналата година, но бяхме заедно цяло десетилетие. Кучетата от приют обикновено имат повече проблеми, но аз винаги казвам, че той спаси мен, а не аз него.“

Гал Сасон

АRTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Първата целувка с него

Разделиха се по негово желание. Тя седеше на пейка в парка и го гледаше как се отдалечава и напуска живота ѝ завинаги. Сърцето ѝ...

Орлин Горанов празнува „50 години магия“ на сцената с турне и бляскав концерт-спектакъл в зала 1 на НДК

Орлин Горанов ще отбележи 50 години на сцената с турне и концерт-спектакъл на световно ниво в зала 1 на НДК на 19 ноември. Един...

Дафни дю Морие: Няма връщане назад в живота. Няма втори шанс.

Съмнявате ли се, че една миловидна английска аристократка може да всява ужас, достоен за майстор на съспенса като Хичкок? Е, повече недейте. Пример за...

Лекция за Майстора спасява от рухване гарата в любимото му село

В балетната зала на Народно читалище „Алеко Константинов 1897“ на ул. „Оборище“ 73 в столицата на 22 април от 19.00 ч. ще се състои...

Ди Каприо играе Синатра в новия филм на Скорсезе

Мартин Скорсезе ще режисира биографичен филм за Франк Синатра, в който главната роля ще се изпълнява от Леонардо ди Каприо. 81-годишният режисьор работи по...