МЪЖКИТЕ ЛЪЖИ НА ПЪРВА СРЕЩА

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Топ 10 на неистините, които мъжете изричат, за да се харесат на нежния пол

Тук няма две мнения – всички се преструват на първа среща. Искат да изпъкнат, да изглеждат желани и да се покажат в най-добрата възможна светлина. Но, ако трябва да сравним кой изкривява повече истината, то това определено са мъжете.

Силният пол преувеличава както за йерархическото си ниво в службата, така и за по-второстепенни неща като любими книги, занимания в свободното време или пък броя на предишните връзки.

Сайтът Mobileslots публикува резултатите от свое проучване по темата, които 10te.bg обедини със собствените си наблюдения от живота на мъжете у нас. Да видим сега, кои са 10-те неща, за които мъжете най-често лъжат на първа среща:

1. Работата

Почти 70% от представителите на силния пол признават, че биха излъгали за работата си. Тук само ще добавим: въпреки че не сме много съгласни с твърдението „няма срамна работа“, не всички можем да сме генерални директори и да взимаме космическа заплата.

2. Броят на предишните връзки

Голяма част от мъжете намаляват броя на предишните си приятелки, за да не изглеждат като женкари, или пък „забравят“ да споменат, че имат дете от жена, с която вече не се виждат.

3. Парите

Парите също често са причина за лъжа. Обикновено мъжете казват, че печелят повече, отколкото са реалните им доходи.

4. Кариерата

Над 50 % от силния пол преувеличават възможностите си за развитие в службата на първа среща.

5. Интереси и хобита

След като се премине през задължителните неща, срещата трябва да се пооживи и това най-често става със споделяне на интереси и хобита. Един планинар или писател е по-интригуващ от запален геймър или любител на покера, например.

6. „Не гледам футбол“

Господата често пренебрегват или дори премълчават любовта си към футбола, за да не си представи дамата още по време на първата им среща шумна мъжка компания в хола – пиещи бира мъжаги, които крещят срещу телевизора.

7. „Интересувам се от изкуство“

Подобни изказвания в повечето случаи са лъжа, освен ако за изкуство не се считат фигурките, които правят докато уринират в снега, когато се прибират от купон посред нощ.

8. „Не поглеждам друга, когато съм влюбен“

„Естествено, че не се заглеждам по други! Те сами застават пред погледа ми.“ Едва около 30% от мъжете пък признават, че биха флиртували, въпреки че в момента имат връзка.

9. „За мен ще е удоволствие да платя сметката“

Днес за никого не е удоволствие да плаща сметки. Особено ако префърцунената госпожица е пила шампанско и си е поръчала специалитетът на заведението, който почти не е вкусила, а само разбъркала с вилицата.

10. „Ще ти се звънна“

Тук вече дочувам смеха ви. Защото много ог нас знаят, че „ще ти се звънна“, означава обратното.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Цената, която трябва да платиш

Денят вървеше към своя край. Слънцето клонеше на запад и оцветяваше небето в преливащи се пурпурни нюанси. Павираните тесни улички и разноцветните сгради на...

Виктор Пасков – ти, който си на небето

Мнозина от нас свързват името му с киното. По негови сценарии са заснети филмите „Индиански игри“, „Духове“, „Ти, който си на небето“, „Пльонтек“. Но...

София, Пловдив и Варна се включват в честванията на Чаплин с концерта – спектакъл CHAPLIN Pianissimo  

„Няма нищо тайнствено в моето чувство за хумор на екрана. Направих само усилие да открия няколко прости истини за човешката природа и си служа...

Анатол Франс: Да знаеш е нищо, да си представяш е всичко

Френският романист и критик Анатол Франс (псевдоним на Жак Анатол Франсоа Тибо) е роден на 16 април 1844 година в Париж в семейството на...

Монтират нова арт инсталация на мястото на бившия мавзолей в София

Започва поставянето на инсталацията на Красимир Терзиев „Между миналото, което е напът да се случи и бъдещето, което вече е било" в Градската градина,...