Интересни факти по случай Националния ден на оргазма

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Шумният секс се обуславя от културни различия

По случай днешния Национален ден на оргазма, отбелязван в страни като Великобритания, САЩ и Австралия, в. „Дейли стар“ предлага няколко интересни факта за кулминацията в сексуалния акт:

Идеята за подобно честване идва от Бразилия. Страната обаче отбелязва Националния ден на оргазма през август.

Оргазмът е кулминацията в сексуалния акт, но за дамите той невинаги е постижим. Едва 64 процента от тях достигат връхната точка при полов контакт за разлика от 91 процента от мъжете.

Глобално проучване, направено от производителите на секс играчки LELO по случай Националния ден на оргазма показва, че 70 процента от британките достигат нееднократно до връхната точка в сексуалния акт.

Резултат с изображение за orgazmus

Анкетата, обхванала 2200 души от 21 страни, разкрива, че 11 процента от жителите на Великобритания получават минимум един оргазъм дневно. Първенци по този показател са норвежците – 35 процента от тях твърдят, че достигат сексуална кулминация поне веднъж на ден.

Най-ощетени по отношение на оргазмите са германците – 2,54 процента от споделят, че никога не са изпитвали върховно сексуално задоволство.

Средният брой на оргазмите в глобален мащаб е два или три седмично.

Тридесет процента от жителите на Бразилия достигат сексуална кулминация само веднъж седмично.

Най-интензивни оргазми изпитват жителите на Чили, Италия и Испания.

Макар да са в челната тройка по брой на седмични оргазми, при австралийците връхната точка в секса е с най-нисък интензитет.

Резултат с изображение за orgazmus

Най-шумни в леглото когато получават оргазъм са бразилците, следвани от норвежците.

Най-сдържана е сексуалната кулминация на португалците, следвани от датчаните.

В действителност между озвучаването на оргазма и неговия интензитет няма никаква връзка. Шумният секс се обуславя от културни различия.

Отделно проучване, направено във Великобритания от производителите на секс играчки Ann Summers и обхванало 3000 души, показва, че три четвърти от жените и само една четвърт от мъжете са симулирали оргазъм. Най-често хората се преструват, че са стигнали до кулминацията в секса, за да не наранят чувствата на партньорите си.

Заглавна снимка: Frappa Magazin

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

“Post Mortem” – изложба с произведения на Ставри Калинов се открива на 30 април (снимки)

„Арт Клуб Дипломат“ и галерия „Средец“ представят изложба “Post Mortem” с произведения на Ставри Калинов (1944 - 2023). Експозицията включва 12 скулптури и 49 картини, също живопис,...

Емилио Салгари: Спящият човек винаги е миролюбиво настроен

Днешните момчета със сигурност не са като момчетата отпреди 50-60 години. Най-малкото заради „дребната” подробност, че, унесени в дебнене на покемони и прочее виртуални...

Паднаха перките на кабаре „Мулен Руж“, най-известният клуб в Париж (видео)

Перките на забележителната червена вятърна мелница на фасадата на кабарето "Мулен Руж", най-известният клуб в Париж, паднаха на земята през нощта в ранните часове...

Ицко Финци на 91: Не ми изчезва желанието да се критикувам, да се гледам и да се питам кое е добро, кое е лошо

Ицхак Самуел Финци е роден на 25 април 1933 г. в София. Баща му е видният театрал и актьор Самуел Финци. Ицко е 7-годишен,...

Ела Фицджералд – вечните песни на черния славей (видео)

Родена е във Вирджиния, в Нюпорт Нюз, на 25 април 1917 г., но спомените ѝ започват от Харлем, Ню Йорк. За младата чернокожа пришълка,...