Каква ще бъде 2018-а под знака на Жълтото земно куче?

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Дечицата, родени в периода, когато управлява Кучето, ще се отличават с добро здраве, весел характер и висок интелект

Червеният Огнен петел управлява мъдро и грамотно и даже не бърза да се раздели с нас. През нощта на 16 февруари 2018 година обаче Петлето ще размаха криле, ще изкукурига за последно и ще отстъпи трона на Кучето.

Кучето е същество неспокойно и през цялата година ще охранява нашето благополучие. То олицетворява справедливостта, никога няма да ни предаде и в годината, когато управлява, можем да се успокоим – всичко ще бъде ясно и справедливо.

През 2018 година можем смело да се заемем с всякакви дейности, нали Кучето се хвърля в бой, без да се замисля за последствията. Стихията на земята е свързана със закони и традиции, затова в годината на Земното Куче е важно да се придържаме към своите принципи.

Независимо, че Кучето не обича промените и не се стреми да се пресели от кучешката колибка в кристален дворец, то ще направи всичко, за да могат жителите на земята да подобрят жилищните си условия. Важното тук е да вярваме в чудеса, а то с радост ще ни подкрепи.

И ако през зимата Кучето все още ще се подготвя и подрежда след импулсивното Петле, то до пролетта всичко вече ще бъде готово. След зимния сън мнозина ще могат да разчитат на финансов успех – жълтият цвят на годината ще примами парите.

Разбира се, Кучето няма да ни изрови златни кюлчета и няма да ни заведе до съкровище, но който е трудолюбив и настойчив, може да очаква повишение и поощрение и всякакви блага. При това жълтият цвят се асоциира с енергията на слънцето, той ни зарежда с позитивност, бодрост и добро настроение – да се спори с Жълтото Куче е безполезно, то ще подреди за всички приказен и радостен живот.

Кучето е безкористно и великодушно същество, славата и комфортът не го привличат. Но милото животинче ще се радва, ако се заобиколим с красиви вещи и се облечем така, че да се превърнем в крале и принцеси. Така че не бива да ни бъде съвестно да сменим облеклото си и да изтичаме до мола за нови дрешки.

През 2018 година се приветстват такива качества като дружелюбност и честност. Дори в общуването с конкурентите ние не бива да лицемерничим и да отстъпваме от правилата – в годината на Кучето никой няма да посмее да ни измами или да измисли някаква мошеническа схема.

Към всяка дейност през новата 2018 година е важно да се подхожда творчески. Дори да работим най-обикновена работа, можем да постигнем небивали резултати, ако проявим фантазия.

За хората с интелектуални професии в годината на Жълтото Куче ще гори зелена светлина – толкова проекти и открития светът още не е виждал. Трудолюбивото и активно Куче винаги ще намери занимание, което да му харесва, носът му надушва сполуката и то ще помогне на всички, които вярват в своя успех.

В годината на Кучето не се очакват проблеми със здравето, закаленото Жълто куче няма да ни позволи да кихаме и кашляме. Но ще се наложи да се разделим с вредните си навици – Кучето не обича, когато се харчат пари за глупости като цигари и алкохол. По-добре е да се купи вкусна хапка и осигури нов покрив за колибата.

Между другото, Жълтото земно куче обича да пътешества и картинката пред очите му да се сменя. През 2018 година можете да обиколите целия свят – ще имаме много нови приятели, пък и ще натрупаме впечатления за няколко години напред.

Приказни и вълшебни промени ни очакват и в любовната сфера – 2018 година ще бъде изпълнена със срещи и познанства. Семейните двойки ще се почувстват на седмото небе – вторият меден месец може да се проточи през цялата година. А за свободните младежи Кучето е приготвило много сюрпризи.

Жълтото земно създание се е договорило с Купидон и вече с пълна сила кове новите стрели – ще стигнат за всички, особено за онези, които мечтаят за среща с дългоочакваната си половинка. През 2018 година ще има много сватбени церемонии. Двойките, създали семейство през годината на Кучето, могат да разчитат на дълъг и задружен съюз.

Дечицата, родени в периода, когато управлява Кучето, ще се отличават с добро здраве, весел характер и висок интелект.

През 2018 година е много важно да общуваме, да завързваме нови приятелства. Сродната душа ще усетим мигновено, а всякакви враждебни лица ще ни заобикалят отдалече.

Жълтото земно куче няма да хапе – само ще върти опашка и ще подава лапа по команда. Но на задни лапи стопанинът на годината ще застава само пред добрите хора – полезно ще бъде да поработим върху себе си и да понатрупаме позитивност и дружелюбност.

За да ни донесе 2018 година щастие, любов и всякакви блага, трябва да запомним няколко правила – да не джавкаме за дребни неща, да не хапем, да вярваме на хората и да не ръмжим, а да решаваме въпросите дипломатично и търпеливо. Тогава и господарят на годината, радостно ще скимти, с готовност ще легне пред нас по гръб, а животът ни няма да бъде кучешки.

Източник: Edna.bg

АRTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Картинката, която дълбоко в себе си съдържа надежда

Днес, 20 април, отбелязваме Международния ден на свободния печат. За съжаление България се нарежда на едно от последните места в света по свобода на...

Първата целувка с него

Разделиха се по негово желание. Тя седеше на пейка в парка и го гледаше как се отдалечава и напуска живота ѝ завинаги. Сърцето ѝ...

Орлин Горанов празнува „50 години магия“ на сцената с турне и бляскав концерт-спектакъл в зала 1 на НДК

Орлин Горанов ще отбележи 50 години на сцената с турне и концерт-спектакъл на световно ниво в зала 1 на НДК на 19 ноември. Един...

Дафни дю Морие: Няма връщане назад в живота. Няма втори шанс.

Съмнявате ли се, че една миловидна английска аристократка може да всява ужас, достоен за майстор на съспенса като Хичкок? Е, повече недейте. Пример за...

Лекция за Майстора спасява от рухване гарата в любимото му село

В балетната зала на Народно читалище „Алеко Константинов 1897“ на ул. „Оборище“ 73 в столицата на 22 април от 19.00 ч. ще се състои...