Богдана Карадочева с платинена статуетка „Грандама на българската естрада“

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Петя Буюклиева получи награда за цялостно творчество

Ежегодната гала церемония Певец на годината, организирана от лорд Евгени Минчев, събра представители на шоубизнеса и арт елита в Театро отсам канала в края на миналата седмица. Повече от 120 души присъстваха на темпераментно събитие, класирало в различни категории български естрадни звезди.

Може да бъде изображение с 6 души, изправени хора и на закрито

Голямата награда Певец на годината – 2023 получиха братя Аргирови, които изпълниха свои песни, с които развълнуваха стилната публика. Наградата им бе връчена от бизнесдамата Нери Русева.

Може да бъде изображение с 2 души и на закрито

Богдана Карадочева получи платинена статуетка за Грандама на българската естрада, а Петя Буюклиева – за цялостно творчество и концерт на годината.

Наградите им бяха връчени съответно от почетния председател на журито Артур Надосян, актрисата Ирен Кривошиева, бизнесдамата Антоанета Игнатова и д-р Смилен Смилов.

Богдана покани на сцената своя съпруг и автор на повечето нейни песни Стефан Димитров, като двамата изпълниха китка от свои хитове. Публиката аплодира на крака с просълзени очи.

Сред наградените беше и режисьорът на видеоклипове и реклами Тето Атанасов, чиято награда беше връчена от водещата по БТВ Веси Цюргбрюг. Статуетка и грамота получиха още певецът Йордан Марков и поетът и текстописец Добромир Банев.

Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора, очила, на закрито и текст, който гласи 'HiL !FE'

Пеещите актьори Ненчо Балабанов и Симеон Владов си тръгнаха с награди за своите певчески постижения през отминалата година. Наградите им бяха връчени от бизнесдамата Васка Пенкова и актрисата Гергана Стоянова.

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора и на закрито

Сред гостите бяха представители на бизнеса, театъра, изкуството, политиката, които се наслаждаваха на почти едночасовия спектакъл.

Снимки: Хайлайф

ARTDAY.BG

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Муза на Рафаело е най-желаната куртизанка в Рим

Историята на жената, нарисувана от Рафаело в образа на Галатея от прочутата му фреска във вила Фарнезина в Рим е разказана от италианската писателка...

Тъжната история на гения, изобретил предшественика на велосипеда

Той е изобретил предшественика на велосипеда и още какво ли не. Но приживе така и не получава признание. Бил е барон, но доброволно се...

Вирджиния Улф: Този, който краде мечтите ни, краде и живота ни

Истинското ѝ име е Аделайн Вирджиния Стивън. Тя е сред най-значимите представителки на модернизма. Сред класическите ѝ произведения са „Госпожа Далауей”, „Към фара” и...

„У дома“ – изложба на Димитър Каратонев в галерия „Париж“

На 2 април 2024 г. от 18.00 ч., галерия "Париж" ще представи изложбата "У дома", създадена от вече отдавна утвърдилия се на българската сцена...

Историята на Франциск от Асизи: как разгулният младеж се превръща в най-почитания светец в Италия

Франциск от Асизи е най-почитаният светец и покровител на Италия, в чест на който настоящият римски папа прие името му. На него е наречен...