10 НЕЩА, ЗА КОИТО МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ ХОРА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Животът се състои в изборите, които правим

Обикновено другите хора винаги имат въпроси, винаги разполагат с готов коментар за случка от живота ни. Изискват обяснения, често несъзнателно нарушават личното ни пространство. Трябва да помним, че не е задължително нито да се обясняваме, нито да се оправдаваме за своите чувства, действия или бездействия.

Свързано изображение

За живота ви в момента

Независимо дали съжителствате с бившата си половинка, често сменяте квартирата си или живеете с родителите си, макар че сте минали 30, не трябва да обяснявате на никого защо го правите, ако не искате.

За приоритетите ви

Имате собствени идеи за нещата, които ще направят вас и любимите ви хора наистина щастливи, което е ваш основен приоритет. Тъй като всички сме уникални личности с различни ценности, мечти и стремежи, вашите основни приоритети ще бъдат различни от тези на другите. Не дължите обяснение на никого защо избирате нещо пред друго. Това е вашият личен живот и вие решавате посоката, в която да вървите.

За това, че не съжалявате

Ако не съжалявате за действията си, все още мислите, че някой не е прав за нещо или не ви пука много за тяхната прошка, не трябва да се извинявате. Много хора прекалено бързо предлагат да се извинят и се опитват да заздравят рани, които все още не са готови да зараснат, което може само да доведе до повече проблеми. Наистина не трябва да се извинявате, ако не съжалявате или вашата страна на историята все още не е чута.

Резултат с изображение за happy couple

Да не казвате „Да“ на всичко

Имате право да кажете „не“, когато не съществува основателна причина да кажете „да“. Всъщност, най-успешните хора в света са тези, които са овладели изкуството да казват „не“ на всичко, което не е техен приоритет. Приемете чуждото внимание и бъдете благодарни за него, но не се страхувайте внимателно да отказвате нещо, което отнема фокуса ви от целите ви. Само така може да вървите напред.

Обяснение за външния ви вид

Може да сте слаб, пълен, висок, нисък или каквато и да е, но не е нужно да давате обяснение на никого защо изглеждате така. Вашият външен вид засяга само вас и не трябва да ви определя като човек, защото сте много повече от това.

За сексуалния ви живот

Може да сте моногамни, да обичате да правите секс за една нощ или да си падате по същия пол. Вашите сексуални предпочитания касаят само вас, затова не сте длъжна да се оправдавате пред никого. Вие решавате с кого ще споделяте леглото си.

Резултат с изображение за happy couple

За вашите професионални и лични решения

Понякога обстоятелствата ни принуждават да избираме между работа и „да имаме личен живот“. Решението не винаги е лесно и може в крайна сметка да изберете кариерата си, не защото не държите на семейството и социалния си живот, а защото градите нещо, което ще ви даде сигурност в бъдеще. И в двата случая, не дължите на никого обяснение на другите за това, че сте избрали кариерата пред личния си живот, докато се чувствате уверени за това, което правите.

За вашите религиозни и политически възгледи

Независимо какви са вашите политически предпочитания или каква религия изповядвате, няма нужда да ги излагате пред никого. Ако някой не може да ви приеме заради това, което сте, това е тяхна лична догма – а не ваша.

Резултат с изображение за happy couple

За това, че сте свободни

Няма нищо лошо в това да нямате партньор в живота си. Независимо дали това е отскоро или от години, вие сте свободни да решавате какво да правите с личния си живот. Освен това, вашата връзка не определя кои сте и какво можете.

За вашите любовни решения

Понякога хората правят неподходящи коментари относно вашите романтични отношения, което всъщност не е тяхна работа. Може би сте чували някой да казва, че сте перфектна двойка или че трябва да намерите друг партньор. Вие не сте отговорни единствено пред себе си за вашия любовен живот. Живейте си живота и никога не оставяйте във връзка, защото някой друг е казал, че трябва. Правете собствените си грешки, ако трябва, но винаги се учете от тях.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Жената, която може би никога няма да бъда

Така и не се научих да бъда от онези жени с невероятно изправените рамене. Които обожават високите си обувки и брадичката им е толкова...

Филми, снимани в София, ще покажат облика на града през 60-те и 70-те години

Винаги има какво да разкажем за кино "Влайкова" и читалището, което се помещава там. Ржисьорът Олег Ковачев, председател на настоятелството на Народно читалище "Антон...

Родопското село Орцево посреща деня при температура на въздуха от 9 градуса

„Живеем там, където над нас звезди са само и небето”, казва Исмаил Али в стихотворението си "Орцево". Дивното село Орцево е с най-висока надморска височина...

Идеите и възгледите на Адам Смит

Адам Смит, най-видната фигура в развитието на икономическата теория, е роден в 1723 г. в град Кърккалди, Шотландия. Като младеж следва в Оксфордския университет,...

„Когато имаш работа с бесни вълци, не можеш да бъдеш овца.“ Още от Мики Спилейн

Истинското му име е Франк Морисън Спилейн. Най-известен е с поредицата си криминални герои с главен герой детектив Майк Хамър. На български са преведени...