20 (не)известни за Водолея

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Свободолюбиви и независими, те винаги са устремени към бъдещето

Представителите на зодия Водолей са сред най-интригуващите персонажи в зодиака. Родените под този въздушен знак винаги успяват да направят впечатление. Любезни, с приятно излъчване и богато въображение, те са предпочитана компания за разговори и забавление.

Представяме ви 20 отличителни черти на Водолея:

1. Водолеите са добре известни като свободни и независими мислители, които стигат до собствени заключения за нещата, а не разчитат на хорските приказки.

2. Въпреки че изглеждат миролюбиви, те биха могли да покажат и своята гневна страна. Обикновено отнема много време, докато се достигне точката им на кипене, но случи ли се, ще ви покажат своето недоволство.

3. Водолеите не са добри лъжци. Те притежават много умения, но умението да убеждават с лекота обикновено не е едно от тях.

4. Ако има нещо, което представител на тази зодия би сравнил с необходимостта от въздуха, то това е музиката. За тях животът без музика би бил много труден.

5. Водолеите имат лош навик да премислят нещата повече, отколкото би трябвало. Една от най-негативните черти и характеристики на този зодиакален знак е анализирането на нещата до такава степен, че заради това могат да изпитват емоционални и физически неразположения.

6. Водолеят винаги остава встрани от егото на авторитетни личности, защото не харесва шоутата, лицемерието, изкуственото поведение.

7. Водолеят е саркастичен. Толкова естествено му се получава, че понякога не осъзнава, че го прави.

8. Трябва да знаете, че родените под знака на тази зодия много внимават с кого се сприятеляват и кого допускат в техния свят.

9. Водолеят може да бъде доста емоционален, но невинаги го показва на другите.

10. От друга страна е независим и често предпочита да разчита на себе си. Силен, самоуверен, рядко би потърсил чужда помощ.

11. Водолеят често остава неразбран. Той може да бъде ексцентричен и по необичаен начин да покаже своята загриженост към другите. Но това не означава, че се грижи по-малко за любимите си хора.

12. Водолеят приема промяната и може да бъде доста непредвидим. Усещането за непредсказуемост е обща черта на тази зодия. Ако сте родени под този знак, със сигурност се отегчавате от скуката и рутината.

13. От друга страна може да бъде бунтар и определено не обича правилата и това някой да му казва какво да прави или как да мисли.

14. Водолеят се учи от грешките си, от миналото, и не прави една и съща грешка два пъти.

15. Не се страхува от нововъведения и обича да преоткрива и обновява света край себе си. Водолеят притежава уникален ум и мисли извън общоприетите схеми, ето защо често родените под тази зодия са добри лидери.

16. Ако търсите добър слушател и добър съветник може да го намерите в лицето на представител на зодия Водолей.

17. Ако има някой в зодиака, който бързо се учи и попива голям обем от информация, то това са родените под знака на зодия Водолей. Интересите им са разнообразни и винаги са в търсене на нови идеи и нови начини на мислене.

18. Водолеите търсят най-доброто в хората и са готови да дадат втори шанс на всеки.

19. Имат собствено мнение и не се страхуват да го изразят.

20. И не на последно място, Водолеят има големи мечти и стремежи, дори понякога да не го показва. Най-хубавото е, че не се спира пред нищо, за да постигне целите си.

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Жак Офенбах – виновникът за „развратното“ събличане в ритъма на канкан

Смята се, че канканът (или френският танц, както го наричат англичаните, на френски буквално – шум, суматоха) се е появил в Париж през 30­-те...

С най-дългия ден в годината започва празник до безкрай

Тази вечер, малко преди полунощ, настъпва астрономическото лято. Най-дългият ден в годината. Ден, който изпълва душите ни с очакване хубавото да се случи. Нищо не...

Ицко Финци ще представи днес книгата си „Пет пиеси, разказани от актьор“

Днес в кино "Влайкова" в 18.30 часа ще бъде представена книгата на Ицко Финци "Пет пиеси, разказани от актьор", съобщиха от екипа на издателя...

ДА гледаш и да виждаш

На днешния ден, 20 юни, през 1925 година от света на живите си отива едно от големите имена в психотерапията – Йозеф Бройер. Предлагаме...

Салман Рушси: Книгата е версия на света. Ако не я харесваш, я игнорираш.

Ахмед Салман Рушди е британски писател от индийски произход. Роден е на 19 юни през 1947 година в Бомбай. Стилът му, смесващ митология и фантазия...