Роналдо може да съди Шпигел

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Повод са твърденията, че потулил обвинения в изнасилване

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е платил 375 000 долара на неизвестна жена, която го обвинила в изнасилване. С тази новина гръмна германското издание „Шпигел“. Фирмата, представляваща футболиста, обяви написаното от германското издание за журналистическа фантазия и намекна, че той е готови да съди списанието, съобщава Gong.bg.

От „Шпигел“ уточниха, че са получили документи от Football Leaks, откъдето става ясно, че жената е получила сумата, за да не дава гласност на случая.

Резултат с изображение за cristiano ronaldo

Това, което се знае на този етап, е, че повдигналата обвиненията живее в САЩ, като футболистът и е превел 375 хиляди щатски долара. Испанското издание „Ел Мундо“ твърди, че жената вини Роналдо в изнасилване, което се е случило в луксозен хотел в Лас Вегас на 13 юни 2009 година.

От приложените документи става ясно, че двете страни са сключили извънсъдебно споразумение на 12 януари 2010 година пред медиатор в Невада. Твърди се, че адвокат Карлос Осорио де Кастро, който от години се грижи за юридическите дела на футболиста, е подписал договора от негово име.

Резултат с изображение за cristiano ronaldo

В 3-страничния документ Роналдо се споменава като „господин Д“, а жертвата – като „госпожица К“. „Шпигел“ веднага опитало да потвърди историята, като потърсило контакт с Роналдо. От негово име отговорил адвокатът му в Мюнхен – Йоханес Крайле. „Предвид въпросите, които задавате, обвиненията трябва да бъдат отхвърлени, тъй като са неверни“, коментира германецът. Крайле също така обяви, че неговият клиент ще предприеме правни действия срещу всички, които опитват да накърнят имиджа му с фалшиви твърдения. 

Фирмата, която представлява Кристиано Роналдо – Gestifute, излезе с комюнике, с което опровергава информацията на немското издание „Шпигел“.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

Роналдо готов да съди Шпигел за твърдения, че потулил обвинения в изнасилване

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо / Guliver/Getty Images, архив
Сподели във Facebook

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е платил 375 000 долара на неизвестна жена, която го обвинила в изнасилване. С тази новина гръмна германското издание „Шпигел“. Фирмата, представляваща футболиста, обяви написаното от германското издание за журналистическа фантазия и намекна, че той е готови да съди списанието, съобщава Gong.bg.

От „Шпигел“ уточниха, че са получили документи от Football Leaks, откъдето става ясно, че жената е получила сумата, за да не дава гласност на случая.
 

Der Spiegel: Cristiano Ronaldo accused of sexual assault http://www.sport-english.com/en/news/real-madrid/der-spiegel-cristiano-ronaldo-accused-sexual-assault-5973230 

Photo published for Der Spiegel: Cristiano Ronaldo accused of sexual assault

Der Spiegel: Cristiano Ronaldo accused of sexual assault

The incident reportedly took place in Las Vegas in 2009

sport-english.com


Това, което се знае на този етап, е, че повдигналата обвиненията живее в САЩ, като футболистът и е превел 375 хиляди щатски долара. Испанското издание „Ел Мундо“ твърди, че жената вини Роналдо в изнасилване, което се е случило в луксозен хотел в Лас Вегас на 13 юни 2009 година.

Топ 10 на знаменитостите с най-много звездни любовници (СНИМКИ)

От приложените документи става ясно, че двете страни са сключили извънсъдебно споразумение на 12 януари 2010 година пред медиатор в Невада. Твърди се, че адвокат Карлос Осорио де Кастро, който от години се грижи за юридическите дела на футболиста, е подписал договора от негово име.

В 3-страничния документ Роналдо се споменава като „господин Д“, а жертвата – като „госпожица К“. „Шпигел“ веднага опитало да потвърди историята, като потърсило контакт с Роналдо. От негово име отговорил адвокатът му в Мюнхен – Йоханес Крайле. „Предвид въпросите, които задавате, обвиненията трябва да бъдат отхвърлени, тъй като са неверни“, коментира германецът. Крайле също така обяви, че неговият клиент ще предприеме правни действия срещу всички, които опитват да накърнят имиджа му с фалшиви твърдения

 
 

 
 

 

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо

Guliver/Getty Images, архив

 

Фирмата, която представлява Кристиано Роналдо – Gestifute, излезе с комюнике, с което опровергава информацията на немското издание „Шпигел“.

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Хайнрих Бьол: Чувствата могат да убиват силни неща като любов и омраза

Хайнрих Бьол се ражда на 21 декември 1917 г. в Кьолн в либерално католическо семейство на мебелист. През 30-те години успешно устоява да не...

Острожката библия, смятана за първата печатна Библия на славянски език, е изложена в СУ

Острожката библия, смятана за първата печатна Библия на славянски език, е изложена в Централната университетска библиотека на Софийския университет (СУ) „Св. Климент Охридски“. Тя...

Мариус Куркински открива СОФИЯ МОНО 2024 с „Нашенец“

Литературата оживява на откритата театрална сцена в парка на Военна академия „Георги С. Раковски“ между 17 и 25 юли. За радост на ценителите на театралното...

Паша Христова: Една българска роза в прегръдката на вятъра (ВИДЕО)

На 21 декември през 1971 година самолет на БГА "Ил-18", който трябва да лети за Алжир със 73-ма пътници на борда, катастрофира на летище...

Световни музикални виртуози на една сцена на „Pravets Art Nights“

На 19 и 20 юли 2024 г. в Правец ще се проведе "Pravets Art Nights". Музикалната програма и тази година е дело на Софийската...