Роналдо може да съди Шпигел

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Повод са твърденията, че потулил обвинения в изнасилване

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е платил 375 000 долара на неизвестна жена, която го обвинила в изнасилване. С тази новина гръмна германското издание „Шпигел“. Фирмата, представляваща футболиста, обяви написаното от германското издание за журналистическа фантазия и намекна, че той е готови да съди списанието, съобщава Gong.bg.

От „Шпигел“ уточниха, че са получили документи от Football Leaks, откъдето става ясно, че жената е получила сумата, за да не дава гласност на случая.

Резултат с изображение за cristiano ronaldo

Това, което се знае на този етап, е, че повдигналата обвиненията живее в САЩ, като футболистът и е превел 375 хиляди щатски долара. Испанското издание „Ел Мундо“ твърди, че жената вини Роналдо в изнасилване, което се е случило в луксозен хотел в Лас Вегас на 13 юни 2009 година.

От приложените документи става ясно, че двете страни са сключили извънсъдебно споразумение на 12 януари 2010 година пред медиатор в Невада. Твърди се, че адвокат Карлос Осорио де Кастро, който от години се грижи за юридическите дела на футболиста, е подписал договора от негово име.

Резултат с изображение за cristiano ronaldo

В 3-страничния документ Роналдо се споменава като „господин Д“, а жертвата – като „госпожица К“. „Шпигел“ веднага опитало да потвърди историята, като потърсило контакт с Роналдо. От негово име отговорил адвокатът му в Мюнхен – Йоханес Крайле. „Предвид въпросите, които задавате, обвиненията трябва да бъдат отхвърлени, тъй като са неверни“, коментира германецът. Крайле също така обяви, че неговият клиент ще предприеме правни действия срещу всички, които опитват да накърнят имиджа му с фалшиви твърдения. 

Фирмата, която представлява Кристиано Роналдо – Gestifute, излезе с комюнике, с което опровергава информацията на немското издание „Шпигел“.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

Роналдо готов да съди Шпигел за твърдения, че потулил обвинения в изнасилване

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо / Guliver/Getty Images, архив
Сподели във Facebook

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е платил 375 000 долара на неизвестна жена, която го обвинила в изнасилване. С тази новина гръмна германското издание „Шпигел“. Фирмата, представляваща футболиста, обяви написаното от германското издание за журналистическа фантазия и намекна, че той е готови да съди списанието, съобщава Gong.bg.

От „Шпигел“ уточниха, че са получили документи от Football Leaks, откъдето става ясно, че жената е получила сумата, за да не дава гласност на случая.
 

Der Spiegel: Cristiano Ronaldo accused of sexual assault http://www.sport-english.com/en/news/real-madrid/der-spiegel-cristiano-ronaldo-accused-sexual-assault-5973230 

Photo published for Der Spiegel: Cristiano Ronaldo accused of sexual assault

Der Spiegel: Cristiano Ronaldo accused of sexual assault

The incident reportedly took place in Las Vegas in 2009

sport-english.com


Това, което се знае на този етап, е, че повдигналата обвиненията живее в САЩ, като футболистът и е превел 375 хиляди щатски долара. Испанското издание „Ел Мундо“ твърди, че жената вини Роналдо в изнасилване, което се е случило в луксозен хотел в Лас Вегас на 13 юни 2009 година.

Топ 10 на знаменитостите с най-много звездни любовници (СНИМКИ)

От приложените документи става ясно, че двете страни са сключили извънсъдебно споразумение на 12 януари 2010 година пред медиатор в Невада. Твърди се, че адвокат Карлос Осорио де Кастро, който от години се грижи за юридическите дела на футболиста, е подписал договора от негово име.

В 3-страничния документ Роналдо се споменава като „господин Д“, а жертвата – като „госпожица К“. „Шпигел“ веднага опитало да потвърди историята, като потърсило контакт с Роналдо. От негово име отговорил адвокатът му в Мюнхен – Йоханес Крайле. „Предвид въпросите, които задавате, обвиненията трябва да бъдат отхвърлени, тъй като са неверни“, коментира германецът. Крайле също така обяви, че неговият клиент ще предприеме правни действия срещу всички, които опитват да накърнят имиджа му с фалшиви твърдения

 
 

 
 

 

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо

Guliver/Getty Images, архив

 

Фирмата, която представлява Кристиано Роналдо – Gestifute, излезе с комюнике, с което опровергава информацията на немското издание „Шпигел“.

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Не ми отделяй много време…

*** Не ми отделяй много време, въпроси не задавай ти. С очи и ласкави, и верни не срещай моите черти. По пролетните локви тръпни следите ми недей следи. Не ще се...

Луиза Мей ОЛКЪТ: Любовта е велик разкрасител

Луиза Мей Олкът е най-известна със считания за литературен шедьовър роман „Малки жени“, преведена и на български. Други популярни нейни произведения са „Малки мъже“,...

Кои са най-богатите скъперници на всички времена

Много богаташи водят разточителен начин на живот. Има обаче и такива, които не обичат да дават пари за глезотии, въпреки огромното си състояние. Да...

Когато нещо си отиде, друго заема мястото му. Любовта предпочита да влиза с взлом.

Счупеното не се лепи, а единствено водата е в състояние да запуши празните пространства – дори най-недостъпните. Природата не търпи състоянието на вакуум, затова...

Ти си обектът на моето желание, ти си причината номер едно за моето съществуване на земята…

Има различни начини да засвидетелстваме своята обич. Вече не пишем писма, затова е хубаво да си припомним колко важно средство са те, за да...