Мишел Пфайфър, другото име на красотата

Споделете, харесайте, последвайте ни:

За и от актрисата, която днес навършва 59

Тя е изящна и наподобява произведение на изкуството. Очи, в които можеш да потънеш. Усмивка, чрез която започваш да мечтаеш. Наричат я „русата амбиция“, а работата я среща в живота с най-известните мъже на планетата – Джак Никълсън, Джордж Клуни, Робърт Де Ниро, Джон Малкович, Джеф Бриджис, Мел Гибсън, Кърт Ръсел.

В личен план, обаче, нещата за Мишел стоят по-различно.  След един неуспешен брак, останала сама, тя решава да осинови момиченце. Същата година, през 1993­-а, среща и бъдещия си съпруг – продуцента Дейвид Кели. Няколко години по-­късно се ражда и синът им Джон Хенри.

Резултат с изображение за Michelle Marie Pfeiffer

Ето какво споделя актрисата, която днес навършва 59:

Баба ми е отгледала сама пет деца по време на Голямата депресия. На 50, тя хвърлила шевната си машина в пикапа и тръгнала от Северна Дакота към Калифорния. Беше истински боец, тя е моето наследство, моят пример.

Това искам и за своите деца – да бъдат смели, да не се предават.

Не зная дали е било наивност или просто нарцисизъм, но аз започнах кариерата си с идеята, че мога да правя всичко. И доста бързо осъзнах, че, хвърляйки се така всеотдайно, не бих позволила да стигна до момента, когато ще унижа себе си. Мисля, че това разбиране е тайната на моя успех.

Да бъдеш родител е най-­трудното нещо на този свят – чисто психологически, това е огромната отговорност, която носиш, защото в твоите ръце е животът на децата ти. А аз приемам това твърде сериозно.

Преди пушех по 2 кутии цигари на ден, не можех без да пуша. И никога не съм си се представяла другояче, ­ винаги съм намирала пушачите за най­-интересните хора на масата.

Обичам да разгадавам какво се крие зад маските на хората, кое наистина ги мотивира. Когато бях малка, исках да стана психолог.

Да, аз съм твърде упорита. Мисля, че имам здрав разум и макар от време на време да съм твърдоглава, аз съм силен човек.

Отне ми години, за да се науча на доверие. Така е, защото съм твърде затворен човек, а това ме прави уязвима. Добра съм в прикриването на чувствата си.

Просто да стоя и да изглеждам красива – това е толкова скучно. Джинсите са моята униформа. Имам около 15 чифта.

Едно от най-­важните неща, които научих е, че в живота ни винаги има „червени флагове“. И ние не трябва да ги пропускаме по пътя си, за да не продължаваме да правим същите стари грешки с други хора.

Аз съм перфекционист, затова често подлудявам и себе си, и другите. В същото време мисля, че това е една от причините да постигна успех. Защото аз наистина искам да направя всичко възможно най­-добре.

Никога не съм срещала по­-почтен човек от моя съпруг. Много уважавам това. Неговият хумор, интелект ­ също. Ако не уважавате своя партньор, ще ви писне от него.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Финландската писателка Мария Турчаниноф идва в България

Финландската писателка Мария Турчаниноф пристига в България за участие в Софийския литературен фестивал за деца и младежи, който ще се състои от 5 до...

Киноверигата Cineland откри първия си комплекс в София, осем зали посрещат зрителите

Киноверигата Cineland откри първия си комплекс в София. Той има осем зали и се намира в Bulgaria Mall, където по-рано имаше кино "Арена". Киното...

Прекомерната скръб се смее. Прекомерната радост плаче ~ Уилям Блейк

Уилям Блейк (1757-1827) е един от най-оригиналните английски поети, напълно неизвестен приживе. Произхожда от обикновено семейство и няма академично образование. Притежава изключителен талант и...

Биографът на Леонардо да Винчи, Мунк и Галилей пристига в България

Известният норвежки писател Атле Нес пристига в България за кратко литературно турне в страната и участие в Софийския международен литературен фестивал в НДК. На...

Нещо подобно на ден – стихотворение от Емили Дикинсън

*** Ще дойде ли някога утрото? И нещо подобно на ден? Да бях планината висока - дали ще го видя пред мен? И има ли тяло на лилия? И птичи...