Марк Уолбърг – щастливият „обикновен“ човек от Холивуд

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Не е нещо ново знаменитостите от различни области да изявяват публично политическите си пристрастия. Такъв беше случаят с Мерил Стрийп, която публично разкритикува Доналд Тръмп.  Т.нар. “endorse” е нещо изключително често срещано при всяка президентска кампания в САЩ.

Огромен брой знаменитости от сферата на музиката и киното подкрепиха публично Хилъри, което обаче не ѝ помогна да спечели “дуела” с милиардера на изборите. В крайна сметка Тръмп бе избран за президент, а светът все още осмисля това решение на американския народ.

Резултат с изображение за mark wahlberg

Не очаквайте обаче да влезете в политически дебат с холивудския актьор Марк Уолбърг. Говорейки пред списание Task & Purpose, Марк споделя мнение, че знаменитостите не би трябвало да дискутират политически въпроси. Роденият на днешния 5 юни през 1971 година Уолбърг е на мнение, че политиката трябва да е забранена тема за известните.

“Много популярни лица говорят по политически теми, но те не би трябвало да го правят”, споделя звездата от “Буги нощи”, добавяйки: “Хората могат да купят твоето CD или да гледат филма ти, но ти не поставяш храната на тяхната маса. Ти не плащаш сметките им. Голяма част от Холивуд живее в балон. Хората там са изгубили всякакъв досег с обикновения човек. С хората, които всеки ден се трудят, за да издържат семействата си”.

Въпреки че е звезда от световен калибър, Марк Уолбърг твърдо заявява, че никога не е губил досег с кака наречения “обикновен човек”.

“Аз съм изключително наясно с реалния свят. Идвам от него и съществувам в него. И въпреки, че мога да навигирам в Холивуд, и обичам работата и възможностите, които той ми предлага, мога да разбера и какво е да нямаш всичко това”.

Резултат с изображение за mark wahlberg

Марк Уолбърг е израснал в квартала Дорчестър в Бостън, като той е най-малкото от цели девет деца. Никога не е криел, че като млад е живеел в компанията на наркотиците и често е имал проблеми със закона. Преди да се появи на хип-хоп сцената през 90-те години, използвайки псевдонима Marky Mark, е работил като зидар, издържайки се с тежък физически труд. Известно е, че е развил и кокаинова зависимост едва на 13-годишна възраст.

“Още когато започнах да живея престъпен живот, един глас в главата ми повтаряше, че рано или късно ще свърша в затвора. Осъзнах, че това е най-лошото място, на което мога да попадна.”

Сега Марк Уолбърг е баща на четири деца, като той определя вярата като основна причина да се върне на правилния път.

Заглавна снимка: Huffington Post

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Игор Стравински: Трябва да докосвате музиката, не просто да я слушате

Игор Стравински (1882—1971) е определян като един от най-значимите композитори на ХХ век, а понякога и като една от най-влиятелните личности на столетието. Той...

Егоистът в абсолютния смисъл

"Егоистът в абсолютния смисъл не е човек, който жертва другите. Той е човек, който стои над необходимостта да използва другите по какъвто и да...

Монодрама на Мариус Донкин с голямата награда на театрален фестивал в Косово

Моноспектакълът „Господин Ибрахим и цветята на Корана“ на Мариус Донкин по едноименното произведение на Ерик-Еманюел Шмит спечели голямата награда на тазгодишното издание на Международния...

Началото на инициативата “Български водородни дни“ бе поставено в София

Началото на инициативата “Български водородни дни‘‘ беше поставено официално днес в София. Присъстващите на откриването имаха възможност да разгледат и да направят демонстрационна обиколка...

Джон Уесли: Не сравнявай хората със себе си!

Джон Уесли е роден на 17 юни 1703 г. в градчето Епворт, графство Линконшир, Англия, в пастирския дом на Самуел и Сузана Уесли. Семейството...