ЛЮБОПИТНО | Претопляйте пицата в тиган!

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Това ни съветват от пицария в Бруклин, Ню Йорк

Американска пицария препоръчва най-добрия начин за претопляне на продуктите й. Оказва се, че за това е необходима не микровълнова фурна, а тиган, съобщи в. „Дейли мейл“.

Резултат с изображение за roberta's pizza brooklyn

Останалото парче пица трябва да бъде поставено в горещ тиган без мазнина за две минути. След това е добре да бъде добавена малко вода встрани от парчето, като тиганът трябва да се махне от котлона и да се постави капак. Задушаването продължава около минута. Това гарантира хрупкава кора с мека среда и топящ се кашкавал най-отгоре.

Резултат с изображение за pizza in pan

Ако пицата бъде поставена в микровълнова фурна, тестото подгизва. В обикновена фурна плънката пресъхва. Препоръките са на „Робъртас пица“ от Бруклин. 

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Музиката на живота

„Съдбата не означава, че животът ти е строго предначертан. Затова е признак на пълно невежество да оставиш всичко на съдбата и да не допринасяш...

Безплатна прожекция на „Всичко е любов“ с Иван Иванов и Янина Кашева в кино „Одеон“ (видео)

С безплатна прожекция ще бъдат отбелязани 44 години от премиерата на филма „Всичко е любов“. Събитието ще е на 1 декември в кино „Одеон“....

In memoriam: На 83-годишна възраст ни напусна проф. Ивайло Знеполски

На 83-годишна възраст е починал професор Ивайло Знеполски. Смъртта му е настъпила снощи около 22.00 часа, съобщи БТА, позовавайки се на информация от семейството...

Ирина Флорин обяви предКОЛЕДЕН концерт в София

Звездата на българския поп Ирина Флорин обяви предКОЛЕДЕН концерт, който ще се състои на 16 декември (събота) от 21 часа в столичния клуб The...

Джонатан Суифт: Кръчмата е място, където лудостта се продава в бутилки

Джонатан Суифт е известен като автор на знаменитата творба „Пътешествията на Гъливер“. Други негови книги в родните книжарници са „Приказка за бъчвата. Битката на...