МЪЖКИТЕ ЛЪЖИ НА ПЪРВА СРЕЩА

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Топ 10 на неистините, които мъжете изричат, за да се харесат на нежния пол

Тук няма две мнения – всички се преструват на първа среща. Искат да изпъкнат, да изглеждат желани и да се покажат в най-добрата възможна светлина. Но, ако трябва да сравним кой изкривява повече истината, то това определено са мъжете.

Силният пол преувеличава както за йерархическото си ниво в службата, така и за по-второстепенни неща като любими книги, занимания в свободното време или пък броя на предишните връзки.

Сайтът Mobileslots публикува резултатите от свое проучване по темата, които 10te.bg обедини със собствените си наблюдения от живота на мъжете у нас. Да видим сега, кои са 10-те неща, за които мъжете най-често лъжат на първа среща:

1. Работата

Почти 70% от представителите на силния пол признават, че биха излъгали за работата си. Тук само ще добавим: въпреки че не сме много съгласни с твърдението „няма срамна работа“, не всички можем да сме генерални директори и да взимаме космическа заплата.

2. Броят на предишните връзки

Голяма част от мъжете намаляват броя на предишните си приятелки, за да не изглеждат като женкари, или пък „забравят“ да споменат, че имат дете от жена, с която вече не се виждат.

3. Парите

Парите също често са причина за лъжа. Обикновено мъжете казват, че печелят повече, отколкото са реалните им доходи.

4. Кариерата

Над 50 % от силния пол преувеличават възможностите си за развитие в службата на първа среща.

5. Интереси и хобита

След като се премине през задължителните неща, срещата трябва да се пооживи и това най-често става със споделяне на интереси и хобита. Един планинар или писател е по-интригуващ от запален геймър или любител на покера, например.

6. „Не гледам футбол“

Господата често пренебрегват или дори премълчават любовта си към футбола, за да не си представи дамата още по време на първата им среща шумна мъжка компания в хола – пиещи бира мъжаги, които крещят срещу телевизора.

7. „Интересувам се от изкуство“

Подобни изказвания в повечето случаи са лъжа, освен ако за изкуство не се считат фигурките, които правят докато уринират в снега, когато се прибират от купон посред нощ.

8. „Не поглеждам друга, когато съм влюбен“

„Естествено, че не се заглеждам по други! Те сами застават пред погледа ми.“ Едва около 30% от мъжете пък признават, че биха флиртували, въпреки че в момента имат връзка.

9. „За мен ще е удоволствие да платя сметката“

Днес за никого не е удоволствие да плаща сметки. Особено ако префърцунената госпожица е пила шампанско и си е поръчала специалитетът на заведението, който почти не е вкусила, а само разбъркала с вилицата.

10. „Ще ти се звънна“

Тук вече дочувам смеха ви. Защото много ог нас знаят, че „ще ти се звънна“, означава обратното.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Музиката на живота

„Съдбата не означава, че животът ти е строго предначертан. Затова е признак на пълно невежество да оставиш всичко на съдбата и да не допринасяш...

Безплатна прожекция на „Всичко е любов“ с Иван Иванов и Янина Кашева в кино „Одеон“ (видео)

С безплатна прожекция ще бъдат отбелязани 44 години от премиерата на филма „Всичко е любов“. Събитието ще е на 1 декември в кино „Одеон“....

In memoriam: На 83-годишна възраст ни напусна проф. Ивайло Знеполски

На 83-годишна възраст е починал професор Ивайло Знеполски. Смъртта му е настъпила снощи около 22.00 часа, съобщи БТА, позовавайки се на информация от семейството...

Ирина Флорин обяви предКОЛЕДЕН концерт в София

Звездата на българския поп Ирина Флорин обяви предКОЛЕДЕН концерт, който ще се състои на 16 декември (събота) от 21 часа в столичния клуб The...

Джонатан Суифт: Кръчмата е място, където лудостта се продава в бутилки

Джонатан Суифт е известен като автор на знаменитата творба „Пътешествията на Гъливер“. Други негови книги в родните книжарници са „Приказка за бъчвата. Битката на...