МЪЖКИТЕ ЛЪЖИ НА ПЪРВА СРЕЩА

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Топ 10 на неистините, които мъжете изричат, за да се харесат на нежния пол

Тук няма две мнения – всички се преструват на първа среща. Искат да изпъкнат, да изглеждат желани и да се покажат в най-добрата възможна светлина. Но, ако трябва да сравним кой изкривява повече истината, то това определено са мъжете.

Силният пол преувеличава както за йерархическото си ниво в службата, така и за по-второстепенни неща като любими книги, занимания в свободното време или пък броя на предишните връзки.

Сайтът Mobileslots публикува резултатите от свое проучване по темата, които 10te.bg обедини със собствените си наблюдения от живота на мъжете у нас. Да видим сега, кои са 10-те неща, за които мъжете най-често лъжат на първа среща:

1. Работата

Почти 70% от представителите на силния пол признават, че биха излъгали за работата си. Тук само ще добавим: въпреки че не сме много съгласни с твърдението „няма срамна работа“, не всички можем да сме генерални директори и да взимаме космическа заплата.

2. Броят на предишните връзки

Голяма част от мъжете намаляват броя на предишните си приятелки, за да не изглеждат като женкари, или пък „забравят“ да споменат, че имат дете от жена, с която вече не се виждат.

3. Парите

Парите също често са причина за лъжа. Обикновено мъжете казват, че печелят повече, отколкото са реалните им доходи.

4. Кариерата

Над 50 % от силния пол преувеличават възможностите си за развитие в службата на първа среща.

5. Интереси и хобита

След като се премине през задължителните неща, срещата трябва да се пооживи и това най-често става със споделяне на интереси и хобита. Един планинар или писател е по-интригуващ от запален геймър или любител на покера, например.

6. „Не гледам футбол“

Господата често пренебрегват или дори премълчават любовта си към футбола, за да не си представи дамата още по време на първата им среща шумна мъжка компания в хола – пиещи бира мъжаги, които крещят срещу телевизора.

7. „Интересувам се от изкуство“

Подобни изказвания в повечето случаи са лъжа, освен ако за изкуство не се считат фигурките, които правят докато уринират в снега, когато се прибират от купон посред нощ.

8. „Не поглеждам друга, когато съм влюбен“

„Естествено, че не се заглеждам по други! Те сами застават пред погледа ми.“ Едва около 30% от мъжете пък признават, че биха флиртували, въпреки че в момента имат връзка.

9. „За мен ще е удоволствие да платя сметката“

Днес за никого не е удоволствие да плаща сметки. Особено ако префърцунената госпожица е пила шампанско и си е поръчала специалитетът на заведението, който почти не е вкусила, а само разбъркала с вилицата.

10. „Ще ти се звънна“

Тук вече дочувам смеха ви. Защото много ог нас знаят, че „ще ти се звънна“, означава обратното.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Жената, която може би никога няма да бъда

Така и не се научих да бъда от онези жени с невероятно изправените рамене. Които обожават високите си обувки и брадичката им е толкова...

Филми, снимани в София, ще покажат облика на града през 60-те и 70-те години

Винаги има какво да разкажем за кино "Влайкова" и читалището, което се помещава там. Ржисьорът Олег Ковачев, председател на настоятелството на Народно читалище "Антон...

Родопското село Орцево посреща деня при температура на въздуха от 9 градуса

„Живеем там, където над нас звезди са само и небето”, казва Исмаил Али в стихотворението си "Орцево". Дивното село Орцево е с най-висока надморска височина...

Идеите и възгледите на Адам Смит

Адам Смит, най-видната фигура в развитието на икономическата теория, е роден в 1723 г. в град Кърккалди, Шотландия. Като младеж следва в Оксфордския университет,...

„Когато имаш работа с бесни вълци, не можеш да бъдеш овца.“ Още от Мики Спилейн

Истинското му име е Франк Морисън Спилейн. Най-известен е с поредицата си криминални герои с главен герой детектив Майк Хамър. На български са преведени...