ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС: Само един процент от всичко, написано за мен, е истина

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Интервю с известната певица и актриса за простите нещата от живота в деня на нейния 48-и рожден ден

Ако в близките дни решите да отидете на кино и изберете най-новото продължение на пълнометражната анимация „Ледена епоха”, със сигурност няма да чуете оригиналната реч на рисуваните герои – защото са дублирани на български. А сред американските актьори, дали назаем гласовете си на любимите животинки, е и Дженифър Лопес.

Известната певица и актриса е родена на днешния ден – 24 юли, през 1969 г. в Бронкс, Ню Йорк, в дома на имигранти от Пуерто Рико. Баща ѝ е компютърен техник, а майка ѝ – детска учителка.

Списание „Forbes” непрекъснато класира Джей Ло сред най-влиятелните и богати холивудски знаменитости в света. Още дебютният албум става шест пъти платинен, има и четири хита номер 1 в “Billboard Hot 100”. Лопес има и много запомнящи се роли в киното – „Анаконда”, „Петзвезден романс”, „Ще танцуваме ли?”,  „Очаквай неочакваното” и др. Ето какво разказва известната певица и актриса в откровено интервю пред www.interviewmg.ru:

Дженифър, спомняте ли си кога разбрахте, че сцената е вашето призвание?

Винаги съм знаела, че искам да стана артистка. Исках да бъда и актриса, и певица едновременно, най-важното за мен беше да бъда в центъра на вниманието. Затова и мама ме заведе в школа по танци, когато бях едва 5-годишна. Музиката просто влезе в живота ми много рано. А бях в трети клас, когато за пръв път чух рап и се влюбих в него.

Усещахте ли родителската подкрепа за всички ваши мечти?

Абсолютно! Татко все ми повтаряше: „Ако се трудиш много, един ден можеш да станеш дори президент на САЩ.” Той беше живият пример за мен – работеше дори през нощта (смее се)

Добре, а предчувствахте ли този свой огромен успех?

Винаги! Имах усещането, че някой там, Горе, ме е набелязал и един ден ще ме извади от тълпата. С цялото си същество исках да стана известна. И така се случи.

Резултат с изображение за Jennifer Lynn Lopez

А не ви ли дразни цялата тази шумотевица около вас, този непрекъснат интерес на хората не само към кариерата ви, а и към личния ви живот?

Трудно е да дам еднозначен отговор. До един момент това ме забавляваше, но по-късно започнах да се дразня. Но така си е – хората имат нужда от клюки за известните, а на известните имат нужда от популярност. Ако спрат да говорят за мен, аз, честно казано, ще се притесня. Ако пускат слухове и клюки по твой адрес, значи си интересен – такъв е законът на шоубизнеса. С отказа си от личен живот плащаш за своята популярност. В крайна сметка мога да кажа, че само един процент от всичко, написано за мен, е истина. Струва ми се, че през последните години повечето статии се пишат по следния начин: вземат се всички слухове от старите статии, към тях се добавят няколко нови клюки и всичко се предлага на читателя. Най-смешното е, че почти цялата тази дивотия е измислена от репортери.

А как се отнасяте към многобройните класации, които ви нареждат сред най-сексапилните жени в света?

Няма да крия, че това ме ласкае. Впрочем както всяка друга жена на мое място. Наистина е приятно, а фактът, че така са решили обикновени хора, които не познавам, е още по-приятно.

Имахте късмета да работите с някои от най-ярките съвременни режисьори – с Франсис Форд Копола, Боб Рафълсън, Оливър Стоун… Как избирате филмите, в които да се снимате?

Жанрът за мен няма значение – готова съм да играя и в екшън, стига сценарият да е добър. Трябва да усетя, че разбирам моята героиня, че ще ми бъде интересно да разкажа нейната история. А и мога да чакам – не ми е интересно да се снимам в 20 филма за една година.

Резултат с изображение за Jennifer Lynn Lopez

Парите не са ли важни за вас?

Първият ми хонорар беше равен на цената на един скъп лак за нокти (смее се). Знаете ли, според мен, ако в главата ти се въртят само пари, никога нищо няма да спечелиш. Звънът на монетите не може да запълни празнотата вътре в теб, а ако вътре нямаш страст, ще съсипеш и най-добрата роля… От друга страна обаче… Ще ви разкрия една голяма тайна – пораснах в бедност и когато при мен дойдоха многото пари, едва не се побърках от щастие! Тичах, скачах и крещях: „Боже мой, та аз мога да си купя ето тази скъпа кола! И кожено палто!” И наистина купувах тонове вещи, всичко, което ми харесваше. Всеки на моето място вероятно би се държал така, нали?! Но оттогава мина много време. Сега се връщам към простите неща.

Личният ви живот – три развода и бурни романи с видни холивудски ергени – бързо стават публично достояние…

Аз съм обикновена жена. Влюбвам се, разочаровам се – както всички останали. Опитвам се да го обясня на хората, но никой не иска да ме чуе. Като жена обичам и искам да бъда обичана – това е всичко.

Натрупаха се и много филми с ваше участие – кажете честно,  какво е да се снимаш с Джак Никълсън? Партнирахте си в „Кръв и вино”…

С Джак се сработихме много добре. Той е невероятен, но аз съм твърде млада за него. Честичко на шега ми подхвърляше реплики от типа: „Ти си блюдо от моето меню, харесват ми момичета като теб.” Никога обаче не му позволих да прекрачи границата.

А важно ли е за вас да се чувствате красива?

Красотата е нещо, което е вътре в теб. Струва ми се, че най-важното е да намериш баланса между разума, тялото и духа. Коко Шанел е казвала: „До 20 години носиш лицето, което природата ти е дала, а след 20 – това, което си заслужила.” Много ми харесва тази мисъл: лицето е отражение на вътрешния ни мир.

Резултат с изображение за Jennifer Lynn Lopez

Страхувате ли се от нещо?

Страхувам се от болести и самота. Това според мен са типичните страхове на публичните личности.

Изглеждате доста по-млада от годините си. Как го постигате?

Моля ви, никакви тайни нямам. Първо, изключително важна е грижата за кожата. По няколко пъти на ден нанасям подхранващ крем на тялото и лицето си. Второто ми „основно оръжие” е сънят. Старая се да спя по осем часа в денонощието. Това е – здрав сън и овлажняваща козметика. И не е задължително това да са скъпи продукти, понякога пред прочутите марки предпочитам най-обикновен вазелин.

Ако ви помолят сама да охарактеризирате себе си, какво бихте казали?

На много неща се научих и много постигнах, но искам повече. Харесва ми да постигам целите си, да отпразнувам победите и да продължа напред. Ето това съм аз, цялата.

Заглавна снимка: OuchPress

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Моя любов

МОЯ ЛЮБОВ Заради очите ти си струва да отмина всяка лоша дума с мълчание, моя любов. Заради косите ти си струва са заспивам сам и да сънувам узряла ръж, моя...

Оригиналът на Панагюрското златно съкровище се завръща за месец в Панагюрище

От 9 август до 10 септември всички жители и гости на град Панагюрище отново ще могат давидят оригинала на Панагюрското златно съкровище, съобщиха от...

Бърнард Шоу: Опасно е да си искрен, освен ако не си и глупав

Джордж Бърнард Шоу е британски драматург, писател, пътешественик, есеист и театрален критик, носител на Нобелова награда за литература (1925). Ирландец по своя произход, той...

Единственото място, където оптимизмът процъфтява, е лудницата!

Най-удивителното е какви умни мисли изказват хората, когато говорят за глупостта на другите. Че това е така, се убеждаваме от Боб Фенстър и неговата...

Краят на невинността

"Cветът се променяше, невинността си бе отишла, добродетелите също. Върху ръждясващия свят бе плъзнала тревога: какво ли не бе изгубено - и добрите обноски,...