Дебелият Мистър Хенсъм се сдоби със стопанин

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Късметлийка спечели на търг внушителен котарак

Внушително дебел котарак, озовал се наскоро в приют за животни в САЩ и превърнал се в интернет звезда, вече има нова стопанка, пише в. „Метро“.

Преди повече от седмица приют за животни в Северна Каролина, САЩ, съобщи, че издирва собственика на един изключително дебел гост – 14-килограмов котарак, припомня изданието.

От приюта на окръг Чатъм споделиха снимка на тантурестия симпатяга, придружена от посланието: „Някой познава ли този котарак? Той тежи 14 килограма! Очевидно някой се е грижил за него, въпреки че се озова при нас като бездомник“.

Резултат с изображение за fat cat mr handsome

Служителите не успяха да открият идентификационен чип, въпреки че използваха два различни скенера. От приюта оповестиха също, че не са попаднали на съобщения за изгубени котки, както и че досега никой не се е свързал с тях, за да потърси дебелия питомец.

Огромният гост значително надхвърля максималното тегло за вида си, от което стана ясно, че не е прекарал дълго време на свобода. Служителите в приюта нарекоха котака Мистър Хенсъм (Господин Представителен) и го настаниха върху масивен рафт, след като се установи, че не се побира в стандартните клетки.

Тогава беше съобщено, че ако собствениците на косматия дебелак не го потърсят до една седмица, той ще бъде предложен за осиновяване.

Тъй като Мистър Хенсъм се превърна в интернет звезда, за него беше организиран своеобразен търг. Желаещите да осиновят дундьото трябваше да докажат, че са готови не само да се грижат за него, но и да пръснат сериозни средства за изследвания, тренировки и специално изготвена от ветеринар диета.

Резултат с изображение за fat cat mr handsome

Късметлийката, „спечелила“ Мистър Хенсъм, се нарича Анджела Фрейзи. Дамата не крие, че е очарована от новия си питомец и се зарича, че ще направи всичко възможно той да бъде здрав и щастлив. Жената има опит – другият й котарак, Спок, също е бивш дебелак.

Освен че вече има нов дом, Мистър Хенсъм ще се сдобие и с ново име, както и със страница във Фейсбук, на която новата му стопанка ще публикува информация за напредъка му в отслабването.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Ако двама се обичат един друг, това не може да има щастлив край ~ Ърнест Хемингуей

Белобрадият писател, сам напомнящ за старец край морето, се ражда на 21 юли 1899 година в Оук Парк, Илинойс, САЩ. Именно „Старецът и морето“...

Смелостта да бъдеш себе си

"Да си индивидуалност в този свят е най-голямата смелост. За да бъдеш индивидуалност, имаш нужда да стъпиш на възможно най-голямото безстрашие. Няма значение, че...

Японската драма „Шогун“ фаворит за наградите „Еми“

Сериалът “Шогун” на платформата FX спечели цели 25 номинации за тазгодишните награди “Еми”. Драмата с изцяло японски екип получи номинации във всички важни драматични...

Пол Валери: Никога не съдете за човека по неговите приятели

Пол Валери (Амброаз-Пол-Тусен-Жул Валери), френски поет, прозаик, литературен критик, философ, теоретик на изкуството, е роден на 30 октомври 1871 г. в град Сет, департамент...

Загадъчната смърт на Натали Ууд

Звездата на Холивуд Натали Ууд е родена на днешния 20 юли през 1938 година, но за съжаление има кратък житейски и творчески път. Номинираната...