Дебелият Мистър Хенсъм се сдоби със стопанин

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Късметлийка спечели на търг внушителен котарак

Внушително дебел котарак, озовал се наскоро в приют за животни в САЩ и превърнал се в интернет звезда, вече има нова стопанка, пише в. „Метро“.

Преди повече от седмица приют за животни в Северна Каролина, САЩ, съобщи, че издирва собственика на един изключително дебел гост – 14-килограмов котарак, припомня изданието.

От приюта на окръг Чатъм споделиха снимка на тантурестия симпатяга, придружена от посланието: „Някой познава ли този котарак? Той тежи 14 килограма! Очевидно някой се е грижил за него, въпреки че се озова при нас като бездомник“.

Резултат с изображение за fat cat mr handsome

Служителите не успяха да открият идентификационен чип, въпреки че използваха два различни скенера. От приюта оповестиха също, че не са попаднали на съобщения за изгубени котки, както и че досега никой не се е свързал с тях, за да потърси дебелия питомец.

Огромният гост значително надхвърля максималното тегло за вида си, от което стана ясно, че не е прекарал дълго време на свобода. Служителите в приюта нарекоха котака Мистър Хенсъм (Господин Представителен) и го настаниха върху масивен рафт, след като се установи, че не се побира в стандартните клетки.

Тогава беше съобщено, че ако собствениците на косматия дебелак не го потърсят до една седмица, той ще бъде предложен за осиновяване.

Тъй като Мистър Хенсъм се превърна в интернет звезда, за него беше организиран своеобразен търг. Желаещите да осиновят дундьото трябваше да докажат, че са готови не само да се грижат за него, но и да пръснат сериозни средства за изследвания, тренировки и специално изготвена от ветеринар диета.

Резултат с изображение за fat cat mr handsome

Късметлийката, „спечелила“ Мистър Хенсъм, се нарича Анджела Фрейзи. Дамата не крие, че е очарована от новия си питомец и се зарича, че ще направи всичко възможно той да бъде здрав и щастлив. Жената има опит – другият й котарак, Спок, също е бивш дебелак.

Освен че вече има нов дом, Мистър Хенсъм ще се сдобие и с ново име, както и със страница във Фейсбук, на която новата му стопанка ще публикува информация за напредъка му в отслабването.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Музиката на живота

„Съдбата не означава, че животът ти е строго предначертан. Затова е признак на пълно невежество да оставиш всичко на съдбата и да не допринасяш...

Безплатна прожекция на „Всичко е любов“ с Иван Иванов и Янина Кашева в кино „Одеон“ (видео)

С безплатна прожекция ще бъдат отбелязани 44 години от премиерата на филма „Всичко е любов“. Събитието ще е на 1 декември в кино „Одеон“....

In memoriam: На 83-годишна възраст ни напусна проф. Ивайло Знеполски

На 83-годишна възраст е починал професор Ивайло Знеполски. Смъртта му е настъпила снощи около 22.00 часа, съобщи БТА, позовавайки се на информация от семейството...

Ирина Флорин обяви предКОЛЕДЕН концерт в София

Звездата на българския поп Ирина Флорин обяви предКОЛЕДЕН концерт, който ще се състои на 16 декември (събота) от 21 часа в столичния клуб The...

Джонатан Суифт: Кръчмата е място, където лудостта се продава в бутилки

Джонатан Суифт е известен като автор на знаменитата творба „Пътешествията на Гъливер“. Други негови книги в родните книжарници са „Приказка за бъчвата. Битката на...