Рене Мей отново в България

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Рицарят на ангелите и неговият екип снимат филм за страната ни

По-малко от два месеца след като за първи път дойде в Европа, за да проведе лечение и медитации за хиляди  нуждаещи се в България и да обучи доброволци, които да прилагат неговите терапии, Рене Мей отново е тук, за да продължи делото си.

Изборът на България не е никак случаен. Мей счита, че страната ни има много силен духовен заряд. Преди време той сънува учителя Петър Дънов и разбира от него, че именно нашата страна е мястото, определено за новия духовен подем в новата епоха. Рене Мей усеща „нещо, което вече е усвоено тук“ и е убеден, че не греши.

Рицарят на ангелите, както го наричат, ще бъде в Пловдив на 2 септември, на 9 септември в Бургас, във Варна на 16 септември и в София на 23 септември.

Всички средства от проджбата на билети ще бъдат изразходвани за наем на залите, в които се провеждат терапиите и обученията, както и за филма за България, върху Рене Мей и доброволците ще снимат у нас.

Записването за сеансите на Рене Мей става единствено и само през сайта  https://promoclub.bg/renemey/index.php.

Резултат с изображение за rene mey

ПОВЕЧЕ ЗА РЕНЕ МЕЙ

Рене Мей е французин, хуманист, човек на мира без никаква политическа или религиозна принадлежност. Със своето високо “Духовно развитие” е създал техника за “Клетъчна регенерация”, която може да се прилага за лечение на всички хора. Много деца, младежи и възрастни са излекувани физически и емоционално с тази иновативна и в същото време много проста техника, която всеки човек може да се научи да прилага върху себе си и близките си.. Рене е посветил много години от своя живот на хуманитарната дейност в Африка, Европа, Азия и Америка. Неговата дейност включва посещения на болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, институции и западащи общности. Всичко това с една единствена цел – ПОМОГНИ И СПОДЕЛИ!

“Да вярваш в това, което се вижда не изисква много усилия. Но да вярваш в това, което не се вижда – не може да бъде повече от същността на Любовта и Вярата.“ Рене Мей.

Фондация Рене Мей е създадена в Мексико през 2007 г. Тя е изградила 8 безплатни клиники в страната и наброява над 5 000 доброволци, които безплатно помагат на хората, дарявайки терапии с безусловна любов.

Мисия: Да подкрепя всички хора в предпазването на здравето и от болести чрез спешни безплатни клиники и болници. (за откриването, организацията и дейността на клиники, също така и болници  отговаря Фондацията).

Визия: Хората имат достъп до храна и здраве, ПЛЮС отваряне на още 500 клиники и 2 спешни болници (за безплатни грижи).

Цел: Да се помогне на всички хора, които се намират в състояние на социално, физическо, икономическо и морално неравенство.

Резултат с изображение за rene mey

Днес Рене Мей е направил “Отпечатък на любовта” на хиляди хора по цял свят. Това е възможно, благодарение на национални и международни конференции, както и в своите консултации, Рене подкрепя всички онези, които  поискат. Неговата философия е проста, неговите думи и действия имат за цел да бъдат ясни, във връзка с откриването на нова философия “Съзнаване на живота” и “Човешката интелигентност”, уважение към другите, взаимопомощ и споделяне. И това е възможно, ако някой пожелае да преоткрие фантастичния потенциал, който спи във всеки от нас.

Тази година международната Фондация Рене Мей основава свой филиал и тук, в България, с цел изграждането на общност от доброволци и инструктори, които даряват безплатно лечение на нуждаещите се, обучават нови доброволци и работят за по-добър, осъзнат и пълноценен живот на хората.

Една от целите на Фондацията е да изгради и хуманитарен здравен център (един или повече), където лесно, бързо и безплатно нуждаещите се да получат лечение и подкрепа на принципа на безусловната любов.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Александър Солженицин: Истинската мъдрост е горчива

Мечтата му е била да умре в родината си. Така и става. Русия, която се е отказала от него, дълго време не е искала...

Ти ми даваш мъдростта да казвам „ДА“

„Да приемеш неизбежната тъга. Да се съгласиш с трагичното в съществуванието. Да не се настройваш срещу и да отричаш живота. Да спреш да го...

Йосиф Бродски: Следете вашия показалец, защото той жадува да обвинява

Йосиф Бродски се ражда на 24 май през 1940 година в Ленинград. Той е руски поет, носител на Нобелова награда за литература през 1987...

За кирилицата с любов

„Какво мислите?“, пита подканващо всеки ден социалната мрежа. Защото дори тя може да задава въпроси; да ги формулира, да ги напише и да ги...

Оскар Уайлд: Грешката ми бе в това, че се разделях с теб твърде често…

На днешната дата, 25 май, през 1895 г. писателят Оскар Уайлд е осъден от лондонския съд на две години каторжен труд за „крайно непристойно...