Робърт Де Ниро: Скорсезе наистина е страхотен (ВИДЕО)

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

76-годишният актьор е близък приятел със 77-годишния режисьор повече от 40

Робърт Де Ниро сподели пред сп. „Пийпъл”, че не може да си представи живота си без Мартин Скорсезе с когото са приятели повече от 40 години.

76-годишният актьор е близък приятел със 77-годишния режисьор повече от 40 години и каза, че връзката им трае през целия му живот.

Актьорът сподели: ‘Смятам, че съм голям късметлия, че имам толкова дълги отношения с него. Не мога да си представя живота си без него“.

Свързано изображение
Снимка: Yahoo

Двамата са работили заедно върху девет филма, а плод на сътрудничеството им е „Ирландецът“, в която участват и Ал Пачино и Джо Пеши. Филмът има десет номинации за „Оскар” и взе четири награди на гилдията на екранните актьори.

А Де Ниро казва, че работата по филма на Netflix е била „специална“ за всички участващи, тъй като Скорсезе е „много чувствителен“ към звездите, които привлича в своите проекти.

Звездата от „Шофьор на такси“ заяви, че: „Правенето на този филм беше толкова специално за всички нас, независимо какво се е случваше. Добрият прием на филма беше черешката на тортата”.

Марти е много чувствителен към хората и актьорите. Той се вслушва в това, което му казват актьорите и го използва. Той е наясно и добре информиран за нещата и обича да чете много. Режисьорите трябва да бъдат „очукани” от живота”, а Скорсезе наистина е страхотен“.

Резултат с изображение за de niro
Снимка: GQ

В същото време Робърт има близки отношения със своя колега Ал Пачино, който наскоро каза, че двамата са си „помагали взаимно“ през целия си живот, след като са се сприятелили през далечната 1968 година.

Заглавна снимка: Newsweek

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Здравка Евтимова на 65: Онзи, който не пише с думи, пише с делата си

Аз смятам, че талантът е нещо като болката. Когато ви боли нещо, не е нужно някой да ви каже: „боли те“, вие усещате. Това...

Бивш полицай открил античен саркофаг на плаж край Варна

МВР обяви в официално съобщение, че бивш полицай е открил на плажа  античен саркофаг с богата релефна украса. "Докато е на почивка в морската столица, бивш служител на...

Исак Башевис Сингер: За какво са дяволите, след като самият човек е такъв

Исак Башевис Сингер е автор на романи и на кратка проза, на детски книги и пиеси, на мемоари и публицистика, класик на три литератури:...

Честваме 89 години от рождението на поета Владимир Башев

Представители на Националния литературен музей ще поднесат цветя пред паметника на Владимир Башев в Борисовата градина в София. Институцията, призвана да пази литературната памет,...

Пеперудите опрашват цветята благодарение на заряд от статично електричество

Пеперудите опрашват цветята благодарение на заряд от статично електричество, който генерират, докато летят, сочат данни от проучване, цитирано от АФП. Дневните и нощните пеперуди са...