Иво Тодоров представя „Тара и Аз“ – Историята на кученцето, което промени живота ми

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Премиерата е утре, вторник, на откритата лятна сцена на театър „София“

Само този, който е гледал или гледа вкъщи куче или котка, знае как животните стават част от семейството и грижата за тях ни променя, правейки ни по-отговорни и отдадени – и към тях, и към любимите ни хора.

Истории за много радостни моменти и пакости разказва в новата си книга „ТАРА & АЗ” журналистът и писател Иво Тодоров, който от години е част от екипа на NOVA и продуцент на предаването „Плюс-минус“.

Романът, издание на „Лексикон”, излезе само няколко дни преди вирусът да затвори целия свят.

Затова авторът отложи представянето за по-добри времена. И това ще се случи утре, на 7 юли от 18.30 ч. на откритата лятна сцена на театър „София”.

Тара Иво Тодоров книга

За премиерата Иво Тодоров е поканил много свои приятели известни личности, занимаващи се с изкуство, които имат домашни любимци.

„Казват, че кучето е сърце, обвито в козина. И когато в живота ти влезе едно малко паленце, готово да прави всякакви бели и лудории, за които не си и подозирал, в началото му се ядосваш. После – полагайки ден след ден грижи за отглеждането му, разбираш, че дори когато му се ядосваш, то е защото те е грижа за него. И един ден – най-неочаквано за тебе самия, си даваш сметка, че го обичаш”, споделя авторът.

Тара е героиня на няколко видеоклипа и филми, които е снимал Иво Тодоров. Тя и нейни приятели – кучета от центъра на София, предимно прибрани от улицата или осиновени от приют, станаха част от няколко фотоизложби за комуникацията между хората и животните. Преди една година Тара отиде да тича по небесните поляни, малко преди авторът да завърши книгата си.

Тара Иво Тодоров книга

За любовта към хората и животните, истории за много радостни моменти и пакости разказва журналистът и писател Иво Тодоров в новата си книга.

„Дори когато те ядосва, ти я обичаш. Защото те е грижа за нея. Обикнах Тара неусетно. Защото грижата създава привързаност. След внезапната й смърт обикнах Белла от първия момент. Заради мъката по Тара. И до днес обичам и двете. Еднакво. Защото любовта не се дели на две или повече“, пише Иво Тодоров.

Водещ на премиерата ще бъде Йоанна Драгнева и със специалното участие на Деляна Маринова-Джуджи, Явор Гечев и много други.

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Моя любов

МОЯ ЛЮБОВ Заради очите ти си струва да отмина всяка лоша дума с мълчание, моя любов. Заради косите ти си струва са заспивам сам и да сънувам узряла ръж, моя...

Оригиналът на Панагюрското златно съкровище се завръща за месец в Панагюрище

От 9 август до 10 септември всички жители и гости на град Панагюрище отново ще могат давидят оригинала на Панагюрското златно съкровище, съобщиха от...

Бърнард Шоу: Опасно е да си искрен, освен ако не си и глупав

Джордж Бърнард Шоу е британски драматург, писател, пътешественик, есеист и театрален критик, носител на Нобелова награда за литература (1925). Ирландец по своя произход, той...

Единственото място, където оптимизмът процъфтява, е лудницата!

Най-удивителното е какви умни мисли изказват хората, когато говорят за глупостта на другите. Че това е така, се убеждаваме от Боб Фенстър и неговата...

Краят на невинността

"Cветът се променяше, невинността си бе отишла, добродетелите също. Върху ръждясващия свят бе плъзнала тревога: какво ли не бе изгубено - и добрите обноски,...