Шарън Стоун – откровена докрай в нова автобиографична книга

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Актрисата взела символичен хонорар за ролята си в „Първичен инстинкт“

Изминаха близо 30 години, откакто Шарън Стоун проби в киното с изпълнението си в трилъра „Първичен инстинкт”. Филмът от 1992 г. я направи звезда, но не и богата. 63-годишната актриса разказа за това в интервю за телевизия CBC, с което популяризира новата си автобиографична книга The Beauty of Living Twice („Красотата да живееш два пъти“).

„Не ми платиха за „Първичен инстинкт”. Изкарах малко пари. Майкъл спечели 14 милиона долара и процент от продажбата на билети. Не спечелих достатъчно пари, за да си купя роклята, с която мечтаех да се появя на церемонията по връчването на Оскарите през следващата година. Бях в това странно състояние, когато си супер известен, а нямаш пари”, сподели актрисата.

Sharon Stone Shares Her Basic Instinct Audition Tape on Twitter | PEOPLE.com
Снимка: People.com – В „Първичен инстинкт“

На въпрос как животът й се е променил, когато филмът излиза по екраните, Стоун разкри: „Петък е и ти си си ти. А във вторник изведнъж си „Бийтълс”. Хората ограждат колата ти. Опитваш се да вървиш по улицата и изведнъж 30 души, които пазаруват започват тичайки и крещейки да те преследват. Пълна лудост!”.

В своята автобиография Стоун разказва и как продуцент я принуждавал да спи с колега, за да изглежда по-добре секс сцената им на екрана. „Продуцентът ми обясни защо трябва да спя с колегата си — пише Стоун — така сме щели да имаме по-добра химия на екрана. Каза ми как по негово време той правил секс с Ава Гарднър и резултатът бил сензационен! Само като си го представих него в същата стая с Ава Гарднър, и го прекъснах. Но тя е трябвало да се примири с него и да се преструва, че ѝ харесва.”

Sharon Stone on How Basic Instinct Nearly Broke Her, Before Making Her a  Star | Vanity Fair
Снимка: Vanity Fair

Тя споделя също, че е била подмамена да заснеме емблематичната сцена без бельо от „Първичен инстинкт“ без да знае, че интимните й части ще бъдат изложени на показ във филма. Дори ударила шамар на режисьора Пол Верховен, когато видяла готовата сцена.

В „Красотата да живееш два пъти“ Стоун разказва за детството си в Пенсилвания, големия си пробив в Холивуд, кариерата и колегите си, двамата си съпрузи. Актрисата споделя и спомените си за деня, в който получава инсулт и едва не умира.

Заглавна снимка: CTV News

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Робърт Лъдлъм: Това, което човек не си спомня, не съществува за него

Робърт Лъдлъм е продал над триста милиона копия от книгите си и това го прави един от най-печелившите съвременни автори. Автор е на близо...

Александър Солженицин: Истинската мъдрост е горчива

Мечтата му е била да умре в родината си. Така и става. Русия, която се е отказала от него, дълго време не е искала...

Ти ми даваш мъдростта да казвам „ДА“

„Да приемеш неизбежната тъга. Да се съгласиш с трагичното в съществуванието. Да не се настройваш срещу и да отричаш живота. Да спреш да го...

Йосиф Бродски: Следете вашия показалец, защото той жадува да обвинява

Йосиф Бродски се ражда на 24 май през 1940 година в Ленинград. Той е руски поет, носител на Нобелова награда за литература през 1987...

За кирилицата с любов

„Какво мислите?“, пита подканващо всеки ден социалната мрежа. Защото дори тя може да задава въпроси; да ги формулира, да ги напише и да ги...