Хавиер Бардем на 54: Искам да ме запомнят смеещ се

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Актьорът от първо лице

На двадесет години съжаляваме за това, което сме правили на четиридесетте, на тридесет и три съжаляваме, за това което сме правили на двадесет и пет, а близо до петдесет, изглежда, започваме да съжаляваме за всички подред. Но ето какво съм разбрал: по дяволите на всички тези съжаления.

Нрави ми се, когато животът показва незначителността на това, което правя.

Не съм поклонник на разкоша. За мен черният хайвер е две пържени яйца, картофи и шунка. В голяма чиния.

Вярвам в това, че някога хората действително са били малки маймуни. В крайна сметка, всяко утро, когато се погледна в огледалото, предавам поздрави на Дарвин. В такива моменти неговата правота е особено очевидна.

Нито една награда не е способна да те направи истински добър актьор. „Оскар“ е нужен само за това, че да накара зрителя да дойде в киното.

Във всеки човек има постоянна борба между това, което е, и това което би трябвало да бъде. Наистина, не всеки забелязва тази борба.

В някои моменти си длъжен накрая да определиш своето мнение. Не може цял живот да се живее по средата.

Истинската красота се крие в грозотата – ето това си казвам всеки ден.

Забелязал съм, че хора, които аз считам за талантливи – такива, като Милош Форман, Алехандро Аменабар, Коен, и Уди Алън – работят по един и същ принцип: аз не знам, какво правя, не знам как да го направя, аз просто се опитвам да го правя – това е всичко.

Не вярвам в Бог, но вярвам в Ал Пачино.

Както и много други срамежливи хора, които на никого не изглежда де са срамежливи, аз съм много срамежлив.

Когато се видя на корицата на списание, си мисля, че този свят се е побъркал.

Снимам се в киното, защото нищо друго не умея да правя.

Актьорите са като зеленчуците на пазара. Всеки си има цена. И аз съм такъв зеленчук. Само дето на мен не ми пука колко струвам!

Искам да ме запомнят смеещ се!

Бракът ми е щастлив. Дишам и живея в мир. Истински съм благодарен на онзи, който е там горе за това, че ми е дал шанса да бъда обичан.

ARTDAY.BG

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Вечната любовна мъка

"С удоволствие бих ѝ звъннал, но се насилвах да не го правя. Не исках и да мисля толкова много за нея. Исках да я...

Антон Страшимиров: Разкрийте сърцата и душите си за обич!

Антон Тодоров Страшимиров е роден на 15 юни 1872 година в град Варна. От юношески години, благодарение на брат си Димитър Страшимиров, започнал да...

(Не)видимо доволни

Днес (по стар стил) е Видовден. На кого не се е случвало да бъде разочарован, наранен или пренебрегнат… Като човешки същества, освен радостта и...

Писма на любовта

“Бе го пуснал в пощенската кутия, без много да му мисли, и когато се усети, вече бе станало късно да си го вземе обратно....

В Левски започват Празниците на изкуствата „Парцалев 2024“

В Левски днес започват традиционните Празници на изкуствата "Парцалев 2024", посветени на известния български актьор Георги Парцалев. Това съобщи Любка Христова от общинската администрация. Началото...