Рене Мей отново в България

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Рицарят на ангелите и неговият екип снимат филм за страната ни

По-малко от два месеца след като за първи път дойде в Европа, за да проведе лечение и медитации за хиляди  нуждаещи се в България и да обучи доброволци, които да прилагат неговите терапии, Рене Мей отново е тук, за да продължи делото си.

Изборът на България не е никак случаен. Мей счита, че страната ни има много силен духовен заряд. Преди време той сънува учителя Петър Дънов и разбира от него, че именно нашата страна е мястото, определено за новия духовен подем в новата епоха. Рене Мей усеща „нещо, което вече е усвоено тук“ и е убеден, че не греши.

Рицарят на ангелите, както го наричат, ще бъде в Пловдив на 2 септември, на 9 септември в Бургас, във Варна на 16 септември и в София на 23 септември.

Всички средства от проджбата на билети ще бъдат изразходвани за наем на залите, в които се провеждат терапиите и обученията, както и за филма за България, върху Рене Мей и доброволците ще снимат у нас.

Записването за сеансите на Рене Мей става единствено и само през сайта  https://promoclub.bg/renemey/index.php.

Резултат с изображение за rene mey

ПОВЕЧЕ ЗА РЕНЕ МЕЙ

Рене Мей е французин, хуманист, човек на мира без никаква политическа или религиозна принадлежност. Със своето високо “Духовно развитие” е създал техника за “Клетъчна регенерация”, която може да се прилага за лечение на всички хора. Много деца, младежи и възрастни са излекувани физически и емоционално с тази иновативна и в същото време много проста техника, която всеки човек може да се научи да прилага върху себе си и близките си.. Рене е посветил много години от своя живот на хуманитарната дейност в Африка, Европа, Азия и Америка. Неговата дейност включва посещения на болници, старчески домове, домове за сираци, затвори, институции и западащи общности. Всичко това с една единствена цел – ПОМОГНИ И СПОДЕЛИ!

“Да вярваш в това, което се вижда не изисква много усилия. Но да вярваш в това, което не се вижда – не може да бъде повече от същността на Любовта и Вярата.“ Рене Мей.

Фондация Рене Мей е създадена в Мексико през 2007 г. Тя е изградила 8 безплатни клиники в страната и наброява над 5 000 доброволци, които безплатно помагат на хората, дарявайки терапии с безусловна любов.

Мисия: Да подкрепя всички хора в предпазването на здравето и от болести чрез спешни безплатни клиники и болници. (за откриването, организацията и дейността на клиники, също така и болници  отговаря Фондацията).

Визия: Хората имат достъп до храна и здраве, ПЛЮС отваряне на още 500 клиники и 2 спешни болници (за безплатни грижи).

Цел: Да се помогне на всички хора, които се намират в състояние на социално, физическо, икономическо и морално неравенство.

Резултат с изображение за rene mey

Днес Рене Мей е направил “Отпечатък на любовта” на хиляди хора по цял свят. Това е възможно, благодарение на национални и международни конференции, както и в своите консултации, Рене подкрепя всички онези, които  поискат. Неговата философия е проста, неговите думи и действия имат за цел да бъдат ясни, във връзка с откриването на нова философия “Съзнаване на живота” и “Човешката интелигентност”, уважение към другите, взаимопомощ и споделяне. И това е възможно, ако някой пожелае да преоткрие фантастичния потенциал, който спи във всеки от нас.

Тази година международната Фондация Рене Мей основава свой филиал и тук, в България, с цел изграждането на общност от доброволци и инструктори, които даряват безплатно лечение на нуждаещите се, обучават нови доброволци и работят за по-добър, осъзнат и пълноценен живот на хората.

Една от целите на Фондацията е да изгради и хуманитарен здравен център (един или повече), където лесно, бързо и безплатно нуждаещите се да получат лечение и подкрепа на принципа на безусловната любов.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Ралф Уолдо Емерсън: Завистта е невежество, подражанието е самоубийство

Емерсън е основоположник на движението трансцедентализъм, чиято идея е, че светът е нещо много повече от това, което човек вижда и възприема. Един от...

Коя е Елиза от музикалното произведение на Бетовен?

Лудвиг ван Бетовен е немски класически композитор, представител на Виенската школа, важна фигура в преходния период между класицизма и романтизма. Смятан за един от...

Лазаровден – един от най-хубавите народни обичаи

Лазаровден е един от най-хубавите народни обичаи. На този ден църквата чества възкръсването на Лазар. Според Библията действията на Исус около гроба на мъртвия...

Хоризонтът в стихотворение на Станка Пенчева

ХОРИЗОНТ От Станка Пенчева Отиват си от нас децата ни, отиват към пясъка на своите миражи, към лабиринтите на свойте минотаври, към своите помийни ями, триумфални арки, тресавища, каменоломни, звездопади... Отиват си от нас....

Книга за Красимира Колдамова излиза в Световния ден на балета

Книга за примата на българския балет и изтъкнат балетен педагог Красимира Колдамова излиза в Международния ден на балета 29 април. „Балерината Колдамова“ с автор...