Актрисата Жулиет Бинош сравни прекомерната известност с ад

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Френската актриса Жулиет Бинош сподели, че се тревожи за свободата си, тъй като ако стане „твърде известна“, това би било същински „ад“, съобщи Пи Ей Мидия/ДПА.

Петдесет и девет годишната телевизионна и филмова звезда, известна с ролята на Виан в романтичната комедия „Шоколад“ (2000 г.), играе известната модна дизайнерка Коко Шанел в 10-серийния драматичен сериал The New Look и разкрива дали й харесва да бъде разпознавана заради превъплъщенията си.

Говорейки пред Рейдио Таймс, Жулиет Бинош казва: „Зависи от момента. Това може да бъде бреме. Невинаги вниманието е такова, каквото искаш“.

„Всяка неделя ходя на пазара и хората ме разпознават, но какво от това? Ако искат да видят лицето ми без грим, могат да го направят. Снимала съм се във филми без грим. Когато играя в театъра, публиката забравя за мен за известно време“, допълва актрисата.

Бинош не крие притеснението си, че хората ще гледат сериала за Коко Шанел в домовете си. „Тревожа се за свободата си. Когато си твърде известен, е ад – не можеш да излезеш и да живееш живота си. Ставаш затворник“, казва още френската звезда.

Жулиет Бинош добавя, че ако все пак някой пожелае да си направи снимка с нея, няма да се замисля толкова, защото в края на краищата сама е направила избора да бъде актриса.

„Ако това ощастливява хората, значи и мен ме прави щастлива“, казва Бинош.

Колкото до ролята си в новия сериал на Епъл Ти Ви плюс, актрисата споделя, че е обсъдила историята със създателя му Тод Кеслър и сценаристите, защото има толкова много противоречиви неща, които могат да се кажат за Шанел.

„Някои хора я осъждат като най-лошия човек на света, други казват, че е работила за съпротивата. Много е трудно да имаш черно-бяло мнение. Тя е била известна сътрудничка на нацистите и  животът й е дълга, трудна история“, казва Жулиет Бинош.

Актрисата е позната и с ролите си във филми като „Брулени хълмове“, „Хусар на покрива“, поредицата „Три цвята“, „Английският пациент“, „Годзила“.

ARTDAY.BG

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Той е мой

“Ако ти си станал необходим на другия, ако си станал неотменима част от въздуха край него, от мислите му, никой не може да те...

Вдъхновено от античния град Хераклея Синтика

Ако обичате да четете литературни сюжети, вдъхновени от античността, но вълнуващи днес заради непреходността на любовта и вечната борба между доброто и злото в...

Шарлот Бронте: Несподеленото щастие няма вкус

Шарлот Бронте е сестра на Емили и Ан, които също са писали. Най-известната ѝ творба е „Джейн Еър” и затова се прави грешният извод,...

Антъни Куин – страст до последно

Има филми, които не можеш да пропуснеш, независимо за кой път попадаш на тях от малкия екран. Има актьори, които променят светогледа ни, а...

Сократ: Наслаждавайте се на себе си!

Сократ е древногръцки философ, един от най-важните символи на западната философска традиция. Чрез проучвания и задаване на въпроси той създава нов клон на философията,...