Вторник, 05 Октомври 2021 | Начинът на живот

Състоянието на писателя се влоши значително

Иво Христов от град Радомир, който години се бори със злокачествени тумори отново се влоши. Този път положението е доста притеснително и се налага спешна кампания за спасяването на живота му, апелират близките.

“Здравословното състояние на Ивчо, което не е никак добро в последните няколко месеца. В събота по обяд се наложи по спешност да постъпи в болница “Токуда” заради много високо налягане в мозъка и състояние преди изпадане в кома. Само преди 10 дни, силен гърч доведе до изпадането му в безсъзнание и незабавното приемане в болница. След изписването миналата неделя нещата не се подобриха“, съобщиха те.

Шест години минаване през пътеките на ада и борба за всеки Божи ден. Това е животът на Иво, който въпреки болестта си започва да пише романи и да ги продава, за да си помогне финансово. Разбира се, това не е достатъчно и близките му водят дълга кампания за спасяването на живота му.

А сега това, от което най-много са се страхували, е тук.

„Изминаха 6 години, в които ние опитахме много и различни терапии с цел смаляване на тумора в лявата ушна кухина, за да запазим слуха му, а днес, моментът, за който толкова се борихме да не настъпи, е тук и туморът трябва да се оперира по най-бързия начин, защото животът му е в опасност. Тази седмица той ще остане под наблюдение в болницата, като през това време ще бъде направена терапия, защото мозъчният ствол трябва да бъде максимално освободен до деня на операцията – доколкото това е възможно, предвид големината на тумора и изтънелия ствол. Операцията ще бъде извършена на 11.10 и от всички 12 направени до този момент, това ще бъде най-тежката според лекуващите му лекари", споделят на страницата ЖИВОТ ЗА ИВО.

Всички са силно притеснени, а банковата сметка на Иво Христов е почти празна – след двете направени операции в последните 2 месеца и честите постъпвания в болница.

„Имаме нужда от вас в този труден момент! И не само от вашата финансова помощ, но и молитвите ви за това всичко да мине успешно и Ивчо да бъде на крака скоро, продължавайки да ни радва с нови книги. Нека върнем лъча надежда в очите на това слънчево момче, което всички вие познавате като такова!“, споделят още близките на Иво.

Ето и начините, по които можете да го подкрепите:

– като изпратите СМС с текст DMS IVCHO на номер 17 777 на цената на 1 лв.;

– чрез превод в дарителската му банкова сметка: POSTBANK BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов;

– чрез дарение в Pay Pal: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – Иво Христов;

– като споделите публикацията, за да достигне до повече хора.

ARTday.bg

СПОДЕЛЕТЕ


Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на ARTday.bg, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на ARTday.bg, с посочване на източника и добавяне на активен линк към www.artday.bg

Контакт с нас:

За реклама, изпращане на публикации и съобщения: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.m
ARTday.bg - всички права запазени. © 2017