Новата книга на Арнолд Шварценегер проправя път към успешен живот

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Екшън актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е постигнал много в живота си и сега иска да разпространи богатството от знания, което е натрупал през годините, сред всички, желаещи да слушат и да четат, пише сайтът Ти Ем Зи, цитиран от БТА.

От вчера на пазара в САЩ е новата книга за самопомощ на „Терминатора“, озаглавена „Бъде полезен: Седем принципа за цял живот“ („Be Useful: Seven Tools for Life“, българското издание от ИК „Бард“ излиза на 16 октомври).

За Ти Ем Зи Шварценегер разказва за най-новото си начинание. Той споделя, че е написал книгата, за да помогне на най-различни хора, но най-вече на тези, които нямат цел и посока. За тях екшън звездата има няколко много добри съвета.

Апнолд Шварценегер, книга

Като за начало Арнолд Шварценегер проповядва мантрата, с която живее от години – а именно, че човек трябва да е наясно със себе си и да си представя накъде се насочва животът му. Това включва поставяне на цели, предприемане на стъпки за постигането им и най-важното – полагане на труд.

Шварценегер казва още, че по пътя си човек винаги ще се сблъсква с хейтъри и недоброжелатели, които ще се опитват да го възпират във всичко, което се опитва да постигне. Арни има съвет как тези хора да бъдат „заглушени“. Авторът дава пример с това как много хора са му казвали, че няма да успее в шоубизнеса, а сега е една от най-големите филмови звезди в историята.

Културистът, който стана актьор и политик, обяснява, че човек трябва да използва в своя полза това, което другите смятат за недостатък, а за да го направи, е необходимо малко творческо мислене и изобретателност, както и голяма сила на волята.

Смисълът е, че всичко е възможно, а целта на Арнолд Шварценегер е да предаде своите мъдрост и вдъхновение и да насочи хората към това осъзнаване с новата си книга, която се предлага и в аудио формат.

ARTDAY.BG

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Робърт Лъдлъм: Това, което човек не си спомня, не съществува за него

Робърт Лъдлъм е продал над триста милиона копия от книгите си и това го прави един от най-печелившите съвременни автори. Автор е на близо...

Александър Солженицин: Истинската мъдрост е горчива

Мечтата му е била да умре в родината си. Така и става. Русия, която се е отказала от него, дълго време не е искала...

Ти ми даваш мъдростта да казвам „ДА“

„Да приемеш неизбежната тъга. Да се съгласиш с трагичното в съществуванието. Да не се настройваш срещу и да отричаш живота. Да спреш да го...

Йосиф Бродски: Следете вашия показалец, защото той жадува да обвинява

Йосиф Бродски се ражда на 24 май през 1940 година в Ленинград. Той е руски поет, носител на Нобелова награда за литература през 1987...

За кирилицата с любов

„Какво мислите?“, пита подканващо всеки ден социалната мрежа. Защото дори тя може да задава въпроси; да ги формулира, да ги напише и да ги...