Плажът в Кранево оглави класация в Румъния (СНИМКИ)

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Вижте останалите предпочитани места за плажуване от съседите

Плажът в Кранево оглави класация на румънската търсачка за хотели Alo Hotels, която подреди петте най-малко известни дестинации с красиви и спокойни плажове в България. Когато става дума за почивка на море, туристите попадат в две категории, в зависимост от техните предпочитания. От една страна има такива, които обичат оживени курорти, а от друга страна са туристите, които предпочитат по-интимна атмосфера. В тази връзка авторите в сайта са създали тази класация, за да препоръчат на своите читатели спокойни и безопасни плажове със запазена растителност, фин пясък и плитко море. Плажове, които румънците трябва да видят поне веднъж през живота си.

Кранево – Мечта на брега, само на 70 км от Румъния

Забележителност Плаж Кранево - Ванила Бийч - Кранево

Тишина и пясък, докъдето очите могат да гледат .

Дестинация Кранево със 100 м широк плаж и 6 км дължина. Селището има мечтан плаж, само на 70 км от Румъния. Плажът Кранево е един от най-тихите, най-чистите и красиви на българското крайбрежие. Това място е живописно и красиво – очарова всички, които го видят поне веднъж.

Созопол – Oчарователният град на Черно море

плаж Харманите, Созопол - снимки, информация, местоположение ...

Място, търсено от туристите заради своята романтична атмосфера, исторически реликви и плажове. Оценява се както заради естествената обстановка, така и заради архитектурата на стария град. Градът се намира на 35 км южно от Бургас.

Приморско – Перфектната комбинация от гора, широк плаж и екзотична растителност

Плаж "Перла" - Приморско | Опознай.bg

Много удобно географско положение – брегове, с много фин и чист пясък, както и чистото и синьо море. Това прави Приморско едно от заветните места за все повече туристи.

Лозенец – Природа, пясък, залез и изгрев. Тишина!

Големият плаж в Лозенец

Курортът се намира на 65 км южно от Бургас.

В този малък и живописен курорт с дълъг и красив плаж, ще намерите прекрасна природа и неповторима атмосфера. Предлага тиха атмосфера за дълги летни ваканции.

Царево – Усамотени заливи, най-финия пясък и … костенурки

На море в Царево - плажове, снимки, лятна почивка | БгХотелите

В южната част на България е защитената зона Силистар, една от най-добре запазените екосистеми от много стари гори и богата фауна. Плажовете на Велека и Силистар са разположени в заливи, които ви канят да плувате и да лежите на слънце с хубава книга и студена напитка.

На заглавната снимка: Плажът на ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево; Източник: bgtourism.bg

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Робърт Лъдлъм: Това, което човек не си спомня, не съществува за него

Робърт Лъдлъм е продал над триста милиона копия от книгите си и това го прави един от най-печелившите съвременни автори. Автор е на близо...

Александър Солженицин: Истинската мъдрост е горчива

Мечтата му е била да умре в родината си. Така и става. Русия, която се е отказала от него, дълго време не е искала...

Ти ми даваш мъдростта да казвам „ДА“

„Да приемеш неизбежната тъга. Да се съгласиш с трагичното в съществуванието. Да не се настройваш срещу и да отричаш живота. Да спреш да го...

Йосиф Бродски: Следете вашия показалец, защото той жадува да обвинява

Йосиф Бродски се ражда на 24 май през 1940 година в Ленинград. Той е руски поет, носител на Нобелова награда за литература през 1987...

За кирилицата с любов

„Какво мислите?“, пита подканващо всеки ден социалната мрежа. Защото дори тя може да задава въпроси; да ги формулира, да ги напише и да ги...