Бет Харт идва (ВИДЕО)

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Феновете й у нас отново ще я прегърнат, благодарение на усилията на BG Sound Stage

След дълго очакване и няколко отлагания кралицата на рока и блуса, владетелката на емоциите, най-откровеният изпълнител, или както също я наричат „музикалното чудо Бет”, идва в България. Концертът й ще бъде на 25 август 2021, София, на стадион „Юнак”, от 20:30ч.

Бет Харт е първият изпълнител от такава класа, който ще влезе у нас след едногодишното прекъсване, наложено от пандемията. Българската публика явно е сред фаворитите на огнената Бет, защото има привилегията да е втората, с която ще се срещне. Преди това тя ще участва в петдневния фестивал в северната ни съседка High Five Romania Summer Brezoi.

Невъзможното стана възможно, и феновете й у нас отново ще я прегърнат, благодарение на усилията на BG Sound Stage.

Турнето, с което Бет ще обиколи Европа и Америка, се нарича The Thankful Tour – като благодарност към живота, към музиката, към Бог. Такава, каквато е Бет Харт – благодарна, искрена, даваща и много обичаща.

 

Главозамайващ вокалист с уникален тембър, виртуоз на пианото, многолик музикант, преминаващ от джаз и блус до R&B и рок звучене, текстописец и автор на музика, Бет е разпозната като емблема на цяло поколение. Легенди на китарата като Слаш, Джо Бонамаса, Бъди Гай споделят сцената с нея.

Тя пълни догоре най-големите зали – Royal Albert Hall в Лондон, Olympia в Париж, Ryman Auditorium – и ги покорява, превръща ги в свой дом и свое лично пространство. Оставя публиката без дъх, не само заради музиката си, но и заради пълното си отдаване и откровение.

Наричат я с всякакви имена – „преродена Джанис Джоплин”, „ненадмината рок звезда”, но Бет Харт не може да бъде описана, нито разказана, нито думите да я обхванат. Тя само може да бъде почувствана!

Артистът с най-интимната връзка с публиката, призната от цял свят. Най-откровеният изпълнител, който сцените познават.

Няма налично описание.

Бъдете един от тези, които ще се докоснат до Бет Харт. Да усетите нейната мощ, неподправена емоция, сила, чудовищен талант на музикант, интерпретатор, разказвач и владетел на емоциите. Защото срещата с нея остава следа за цял живот. Това вече го знаят нейните фенове, които я видяха през 2018г.

Закупените билети за концерта на Бет Харт за декември 2019 г. важат без презаверка. Билети за концерта на 25 август 2021, за стадион „Юнак”, от 20:30ч. се продават в системата на Ивентим.

Заглавна снимка: Chicago Tribune

ARTday.bg

 

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Устни, които знаят докосват

„Треперенето ѝ постепенно спря. Рейчъл се отпусна. Грей я държа в обятията си още дълго, след което докосна с пръст лицето ѝ и го обърна нагоре....

Нужна е смелост да се обърнеш назад ~ Елия Казан

Елия Казан е работил с най-големите американски драматурзи - Тенеси Уилямс и Артър Милър, а името му се свързва с бродуейските постановки на "Трамвай...

Бъди Холи завинаги на 22

Бъди Холи, с рождено име Чарлс Хардин Холи,  е американски рокендрол  певец и музикант от годините на зараждането на този музикален жанр. Макар да...

Робърт М. Пърсиг: Понякога е малко по-добре да пътуваш, отколкото да пристигаш

Робърт Мейрат Пърсиг се ражда на 6 септември през 1928 година в Минеаполис. Бил интелектуално надарено дете с коефициент на интелигентност 170, когато е...

Празнуваме Съединението на България

Несправедливите решения на Берлинския конгрес от 01 (13) юли 1878 г. предизвикват съпротива във всички български земи. Най-активна е Източна Румелия, която се стреми...