Британският актьор Надим Нааман, в главната роля на Фантома: „Фантомът на операта” гостува у нас с 14 представления през април

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

През април ще видим една от най-големите продукции, идвали някога у нас. „Фантомът на операта”, оригиналната постановка на Андрю Лойд Уебър, пристига в зала 1 на НДК с 14 преставления, шест от които вече са разпродадени. През януари най-дълго играният спектакъл на Бродуей отбеляза 36 години на сцената. Игран на 19 езика пред 160 милиона зрители по цял свят.

Няма налично описание.

В пищната продукция, пресъздаваща атмосферата на Парижката опера и драматичната любовна история на героите, участват над 100 души – актьори, балетисти, музиканти и симфоничен оркестър. 230 костюма излизат на сцената, а подготовката за спектакъла – построяването на сцената, декорите, озвучаване и осветление, с която са ангажирани над 150 души, ще отнеме 10 дена преди премиерата му в София на 11 април.

„Фатомът” е от онези представления, в което всички съставки се сливат перфектно”, казва Надим Нааман, един от най-известните мюзикъл артисти в цял свят и изпълнител на главната роля. Именно него ще видим през април в България.

Няма налично описание.

„Музиката е невероятна,  историята се развива в едно много специфично място и време – в Парижката опера – и публиката го намира за много романтично. Спектакълът има автентичните костюми, сценографски дизайн, оркестърът – тези съставки се комбинират и те връщат назад във времето. Независимо къде са по света, хората обичат да избягат и да погледнат към друга епоха.”, обяснява Нааман на какво се дължи успехът на мюзикъла.

Още като ученик той играе в различни продукции, но участието му в училищната постановка „Исус Христос Суперзвезда” е повратната точка в неговия живот. През годините участва в постановки по целия свят, снима телевизионни и игрални филми. Влиза в образа на Фантома за първи път преди 20 години и това го превръща в международна звезда.

Музиката е много красиво написана”, казва Надим за „Фантомът на операта”. „И няма значение колко години съществува това представление, мелодиите са все още много популярни.”

Според изпълнителя на главната роля, който от 17 години играе в мюзикъла, основната идея на „Фантомът на операта” е за това да бъдеш приет и да искаш да бъдеш обичан. Да не съдиш хората за това как изглеждат.

А за това къде се намира сега в своята кариера казва: „Представлението продължава да се връща в живота ми и е изиграло определена роля да определя кой съм. И сега се чувствам много комфорно с това кой съм. Вече не отговарям на въпроса каква ми е мечтаната работа, защото сега изживявам именно това.”

Очакваме Надим Нааман през април в България, в главната роля на „Фантомът на операта”. Представленията на мюзикъла са от 11 до 21 април в зала 1 на НДК. Билети се продават в системата на Eventim.

ARTDAY.BG

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Лъжата като привилегия

"Аз обичам когато лъжат! Лъжата е единствената привилегия на човека пред всички организми. Лъжеш ли, до истината ще стигнеш! Затова съм и човек -...

В Международния ден на писателите: 20 цитата от книги, посветени на любовта

Днес отбелязваме Международния ден на писателите. Това са хората, които в пълна степен осмислят живота ни, защото възпитават и разума, и чувствата. А любовта...

Честит празник, България!

Днес отбелязваме Националния празник на България. Навършват се 146 години от Освобождението на страната ни от османско владичество. На 3 март през 1878 г. е...

Любов необяснима – стихотворение от Недялко Йорданов

ЛЮБОВ НЕОБЯСНИМА от Недялко Йорданов Любов необяснима, любов невероятна, не пухкава и зрима, не топла и приятна, не лека и минутна,от щастие обзета край печката уютна до плюшени пердета. Любов...

Петко БОЧАРОВ: България в цялата си история е страдала от идиоти

Петко Бочаров бе най-възрастният действащ журналист в България. Той самият се определяше като човека, преживял три Българии. Роден е на 19 февруари 1919 година в...