Дебелият Мистър Хенсъм се сдоби със стопанин

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Късметлийка спечели на търг внушителен котарак

Внушително дебел котарак, озовал се наскоро в приют за животни в САЩ и превърнал се в интернет звезда, вече има нова стопанка, пише в. „Метро“.

Преди повече от седмица приют за животни в Северна Каролина, САЩ, съобщи, че издирва собственика на един изключително дебел гост – 14-килограмов котарак, припомня изданието.

От приюта на окръг Чатъм споделиха снимка на тантурестия симпатяга, придружена от посланието: „Някой познава ли този котарак? Той тежи 14 килограма! Очевидно някой се е грижил за него, въпреки че се озова при нас като бездомник“.

Резултат с изображение за fat cat mr handsome

Служителите не успяха да открият идентификационен чип, въпреки че използваха два различни скенера. От приюта оповестиха също, че не са попаднали на съобщения за изгубени котки, както и че досега никой не се е свързал с тях, за да потърси дебелия питомец.

Огромният гост значително надхвърля максималното тегло за вида си, от което стана ясно, че не е прекарал дълго време на свобода. Служителите в приюта нарекоха котака Мистър Хенсъм (Господин Представителен) и го настаниха върху масивен рафт, след като се установи, че не се побира в стандартните клетки.

Тогава беше съобщено, че ако собствениците на косматия дебелак не го потърсят до една седмица, той ще бъде предложен за осиновяване.

Тъй като Мистър Хенсъм се превърна в интернет звезда, за него беше организиран своеобразен търг. Желаещите да осиновят дундьото трябваше да докажат, че са готови не само да се грижат за него, но и да пръснат сериозни средства за изследвания, тренировки и специално изготвена от ветеринар диета.

Резултат с изображение за fat cat mr handsome

Късметлийката, „спечелила“ Мистър Хенсъм, се нарича Анджела Фрейзи. Дамата не крие, че е очарована от новия си питомец и се зарича, че ще направи всичко възможно той да бъде здрав и щастлив. Жената има опит – другият й котарак, Спок, също е бивш дебелак.

Освен че вече има нов дом, Мистър Хенсъм ще се сдобие и с ново име, както и със страница във Фейсбук, на която новата му стопанка ще публикува информация за напредъка му в отслабването.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Хоризонтът в стихотворение на Станка Пенчева

ХОРИЗОНТ От Станка Пенчева Отиват си от нас децата ни, отиват към пясъка на своите миражи, към лабиринтите на свойте минотаври, към своите помийни ями, триумфални арки, тресавища, каменоломни, звездопади... Отиват си от нас....

Книга за Красимира Колдамова излиза в Световния ден на балета

Книга за примата на българския балет и изтъкнат балетен педагог Красимира Колдамова излиза в Международния ден на балета 29 април. „Балерината Колдамова“ с автор...

8 думи, „изобретени“ от Уилям Шекспир

Шекспир е навярно най-известният писател, който някога е творил на тази земя – и определено най-играният по световните сцени. Той е роден в Статфорд,...

Анита Лус: Паметта е по-трудна за изтриване от мастилото

Знаменитата писателка, драматург и продуцент се ражда на днешния ден, 26 април, през 1889 година. Световна слава добива с романа си „Джентълмените предпочитат блондинки“....

Цигуларят Васко Василев ще свири на Айфеловата кула

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със солисти от оркестъра на Кралската опера "Ковънт гардън", ще изнесе класически акустичен концерт в зала "Густав Ефел" на Айфеловата кула....