Луксозни вина, плувен басейн и фитнес за Шарл Азнавур в София

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

За концерта на певеца зала „Арена Армеец“ се превръща във френски театър

За концерта на Шарл Азнавур в София на 30 ноември от 20.00 ч. зала „Арена Армеец“ се превръща във френски театър – със специален декор и червен килим.

Легендата на френската музика, откритие на Едит Пиаф, ще представи най-доброто от 70-годишната си кариера само пред 5500 зрители, които ще се потопят в атмосферата на френския шансон и джаз, съобщиха на пресконференция организаторите от продуцентската компания Арт БГ.

Освен декора и ограничения брой места, сред изискванията на музиканта са многобройни технически детайли, наличието на 12 вида вина с лимитирани серии, които той представя, фитнес и плувен басейн в хотела, здравословна храна.

Събитието се осъществява в партньорство с Френския културен институт. Билетите се продават в мрежата на Eventim на цени между 60 и 150 лв. и ВИП билети по 200 лв. Първите 300 билета ще бъдат с 10 лв. отстъпка.

На 93 години френският Франк Синатра, както често е наричан, е в невероятна форма и не е спирал да концертира през последните няколко години в най-големите световни зали с нестихващи овации от публиката. В София ще бъде в рамките на есенното си турне, преминаващо още през Сидни (Hordern Pavilion), Париж (Accor Hotels Arena), Виена (Stadthalle), Лондон (Royal Albert Hall) и други.

Резултат с изображение за aznavour

Преди дни, на 24 август, Азнавур стана първият френски изпълнител със звезда в Алеята на славата в Холивуд. Той е сред рекордьорите за най-дълголетен артист на съвременната музикална и театрална сцена.

Азнавур създава песни преди всичко за любовта. Написал е над 1300 песни, изпълнява повече от 1500, записал е 175 албума и е играл в над 70 филма. Пее на пет езика и е един от най-известните френски певци зад граница – има хиляди концерти в над 90 държави.

Песента, която му печели почитатели по цял свят и го изстрелва на първо място в много страни – She, е включена е и в саундтрака на блокбастъра Notting Hill. Сред могобройните му хитове са и Lа Mamma, La Boheme, Paris Au Mois D’aout, Tous les visages De I’amour, Et Moi Dans Mon Coin.

Резултат с изображение за aznavour

Роден в семейството на арменски имигранти под името Шанур Вахинаг Азнавурян, още в ранна детска възраст изпълнителят навлиза в света на театъра. Започва да пее на девет години и скоро приема артистичното име Азнавур. За неговия пробив помага Едит Пиаф, която го чува да пее и го взема със себе си на турне във Франция и САЩ.

Шарл Азнавур има двойно гражданство и е почетен консул на Армения в Швейцария, където живее.

Заглавна снимка: Virtual Sophists

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Едуар Мане – художникът извън шаблона (видео)

На днешния ден, 30 април, през 1883 година, Едуар Мане напуска светът на живите, за да се пренеса в незабравата. Като приятел на Бодлер е...

Актьорът Руси Чанев ще получи „Аскеер“ за цялостен принос към театъра (всички номинирани)

Академия "Аскеер" обяви номинациите си за театралните награди за 2023 г., които по традиция ще бъдат връчени на 24 май в театър "Българска армия"....

Никол Кидман получи награда за цялостни постижения в киното (снимки/видео)

Актрисата Никол Кидман получи наградата за цялостни постижения на Американския филмов институт. На церемонията в "Долби тиътър" в Лос Анджелис Морган Фрийман обяви, че...

Ева и Адолф – брак и обет за вярност, часове преди смъртта

На 29 април 1945 г. Адолф Хитлер се жени за Ева Браун в Берлин и в завещанието си посочва за свой приемник адмирал Карл...

Владимир Свинтила: Най-страшно е да излъжеш себе си

Владимир Свинтила се ражда на днешния ден, 29 април, през 1926 година. Произхожда от възрожденски род с патриотични традиции. Завършва италианската гимназия в София....