Дженифър Лопес отсяда в бронирана вила, подготвена за Ердоган (ВИДЕО)

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Световната попзвезда Дженифър Лопес ще изнесе на 6 август концерт в турския курортен център Анталия

Световната попзвезда Дженифър Лопес ще изнесе на 6 август концерт в турския курортен център Анталия в рамките на турнето си „It’s My Party“. Концертът ще се състои в луксозен хотел в курорта Белек, като певицата ще остане два часа на сцената.

Дениз Юстертуна, който е от организаторите на концерта на Лопес, посочи, че са били взети изключителни мерки за сигурността на певицата. Подготовката е продължила близо една година.

Попзвездата ще бъде настанена във вилата Краун вила (Crown Villa), чиито прозорци са бронирани. Вилата е известна с това, че бе подготвена за ползване от турския президент Реджеп Тайип Ердоган, когато той бе домакин на срещата на върха на лидерите на Г-20 в Анталия през 2015 г.

Свързано изображение

Билетите за концерта на звездата са на цена от 7 хиляди турски лири (1135 евро) до 50 хиляди евро за онези, които искат да бъдат настанени в ложа.

Специално за певицата ще бъдат доставени бели рози от района Ъспарта, който се слави като турската Долина на розите. Реквизитът й ще бъде докаран с 10 тира. Сцената и всички други детайли са подготвени според изискванията на екипа на Лопес, а кулисите са решени в любимия й бял цвят. Специален екип е посетил хотела, за да инспектира подготовката, сцената, осветлението, звука и т.н.

Дженифър Лопес заедно с екипа си от 90 души ще пристигне с два самолета и ще отпътува веднага след концерта, на 7 август.

Организаторите подготвяли и честване на рождения й ден в хотела, а така също и обиколка с хеликоптер на курорта Анталия с посещение на Аспендос, където се намира голям древен амфитеатър на открито.

Според организаторите Лопес и годеникът й Алекс Родригес са изявили желание да прекарат медения си месец, след като се оженят, в 5-звезден хотел в Анталия.

„Очакваме концерта на Дженифър Лопес да се превърне в събитието на курортния сезон на Анталия, защото ще бъде изключително професионално подготвен, с много забава, танцово и светлинно шоу“, казват организаторите.

Децата на Дженифър Лопес ще я придружават по време на престоя й в Анталия. Те също ще се радват на специални приготовления, като специално за тях е подготвен отделен детски клуб в хотела.

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Денонощие – стихотворение от Блага Димитрова

ДЕНОНОЩИЕ от Блага Димитрова На разсъмване, щом разпозная потопения в изгрева хребет, още първата мисъл е тая, че не трябва да мисля за тебе. И през целия ден вероломна тя, където...

Гогол: Ние имаме прекрасната дарба да правим всичко незначително

„Ще се смея през сълзи“ са последните му думи. Мистикът Гогол продължава да остава загадка и след физическата си смърт. Той е признат класик...

Когато мамиш, крадеш правото на почтеност ~ Халед Хосейни

Писателят е роден на 4 март 1965 г. в Кабул, Афганистан. Най-голямото от петте деца в семейството – има трима братя и една сестра....

Лъжата като привилегия

"Аз обичам когато лъжат! Лъжата е единствената привилегия на човека пред всички организми. Лъжеш ли, до истината ще стигнеш! Затова съм и човек -...

В Международния ден на писателите: 20 цитата от книги, посветени на любовта

Днес отбелязваме Международния ден на писателите. Това са хората, които в пълна степен осмислят живота ни, защото възпитават и разума, и чувствата. А любовта...