Джон Бон Джоуви направи уникална изненада на деца (ВИДЕО)

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Рок иконата гостува във виртуалната класна стая на детска градина във Флорида

Рок иконата Джон Бон Джоуви гостува във виртуалната класна стая на детска градина във Флорида, съобщи Асошиейтед прес.

Миналия месец удостоеният с „Грами“ рокаджия пусна незавършена версия на нова балада „Do What You Can“, посветена на битката на американците с коноравируса и покани феновете си да допишат текста, писа в. „Палм бийч пост“.

Майкъл Боник, учител в детската градина в основно училище в Палм бийч гардънс и заклет фен на Бон Джоуви, се свързал с екипа на музиканта и изпратил кратките текстове на възпитаниците си, които разказват как прекарват времето си под карантина у дома. Получил отговор, че Бон Джоуви иска да се срещне с децата. Звездата се появи на екраните на лаптопите на малчуганите в 10 часа сутринта в понеделник.

Много съм развълнуван, защото когато излагате чувствата си на хартия, понякога те могат да се превърнат в песен, в разкази и не знаете къде може да ви отведат„, каза музикантът на децата.

Досега певецът е получил хиляди предложения за песента, като част от тях включва в изпълнения онлайн от дома си в Ню Джърси.

Пред погледите на двадесетте деца от класа на Боник и техните родители, Бон Джоуви взе акустичната си китара и изпя три от детските есета за живота под карантина, в които те споделят чувствата си за изолация и самота.

След като изпълни куплет, завършващ с „Родителите ми полагат всички усилия, но да ви кажа – стресирани са„, изпълнителят поздрави автора – момченцето Ей Джей.

Ти си рокендрол звезда. Написахме това заедно – аз и ти, приятелче„, обърна се Джон Бон Джоуви към детето.

Учителят Боник възложил задачата за домашно миналата седмица и поискал от децата да напишат къде и с кого прекарват времето си. Той казва, че в текстовете всички пишат за това, че са принудени да стоят вкъщи, но смята, че това е нормално. Учителят искал да даде възможност на младите писатели да документират живота си в това необикновено време. „Когато излезем от тази ситуация, това ще е история„, казва той.

Децата бяха зашеметени„, добавя учителят по повод гостуването на рок звездата във виртуалното занятие.

Заглавна снимка: Джон Бон Джоуви / Gulliver/Getty Images

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Александър Солженицин: Истинската мъдрост е горчива

Мечтата му е била да умре в родината си. Така и става. Русия, която се е отказала от него, дълго време не е искала...

Ти ми даваш мъдростта да казвам „ДА“

„Да приемеш неизбежната тъга. Да се съгласиш с трагичното в съществуванието. Да не се настройваш срещу и да отричаш живота. Да спреш да го...

Йосиф Бродски: Следете вашия показалец, защото той жадува да обвинява

Йосиф Бродски се ражда на 24 май през 1940 година в Ленинград. Той е руски поет, носител на Нобелова награда за литература през 1987...

За кирилицата с любов

„Какво мислите?“, пита подканващо всеки ден социалната мрежа. Защото дори тя може да задава въпроси; да ги формулира, да ги напише и да ги...

Оскар Уайлд: Грешката ми бе в това, че се разделях с теб твърде често…

На днешната дата, 25 май, през 1895 г. писателят Оскар Уайлд е осъден от лондонския съд на две години каторжен труд за „крайно непристойно...