Честит рожден ден на „Кралят на валса“!

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

След четири посещения у нас, осем напълно разпродадени коцерта в арена, с общо над 90 000 посетили ги зрители, Андре Рийо идва за пореден път в България по покана на BG Sound Stage.

“Краля на валса”, както често го наричат, ще представи новото си грандиозно шоу в София на 12 март 2025г., в зала „Арена 8888 София”, обещавайки да подари изключително музикално изживяване.

Говорейки за своето поредно завръщане в България, Андре Рийо споделя: „Много съм щастлив, че се връщам отново в София! Топлината и страстта на българската публика винаги ме удивляват, отново и отново. Нямам търпение да споделя новото си шоу с моите почитатели. Нека да създадем незабравими спомени заедно!”

Андре Рийо е обичан от публиката по целия свят, поради способността си да съчетава красиви мелодии с приповдигната атмосфера, приказни костюми, цветни феерии. Всяко негово изпълнение е празник на живота и на музиката. И този път, великият цигулар и диригент ще бъде придружен от 60-членния си оркестър „Йохан Щраус” и много великолепни солисти от различни националности.

С над 40 милиона продадени албума, повече от 500 платинени награди, близо 10 милиона последователи във Facebook, милиарди гледания в YouTube и повече от половин милион зрители по целия свят годишно, харизматичният нидерлански цигулар несъмнено е един от най-впечатляващите  изпълнители на живо в света.

Българската публика вече знае какво може да очаква – една възхитителна вечер, включваща смесица от непреходни класики от разнообразни жанрове – опера, мюзикъл и оперета, красива филмова музика, популярни мелодии и, разбира се – романтични валсове, всички изпълнени с уникалния усет и харизма на Рийо. Концертът ще покаже и изключителния талант на оркестъра на Рийо – „Йохан Щраус”, събрал музиканти от над 15 националности и известен със своите вълнуващи изпълнения, които пренасят хората в свят на музика и танци в един тричасов възторжен спектакъл. Известни със своя хумор, пищни костюми, зашеметяващ сценичен дизайн и впечатляващо осветление, тези представления се харесват на публика от всички възрасти.

Концертите на великия музикант са най-доброто забавление за цялото семейство! Родители, деца, млади, стари… всички танцуват, пеят, смеят се и се прегръщат след този истински празник на сетивата. Всеки зрител заема мястото си в различно настроение, с различни мисли за проблемите от деня, но всички си тръгват заедно – усмихнати, окрилени, сияещи и обичащи се!

Всеки концерт е уникален спектакъл, показващ магията и артистизма на Рийо. Магия, която човек трябва да види и усети на живо, за да усети истински. През 2024 г. и двата концерта на Андре Рийо в България бяха напълно разпродадени светкавично, месеци преди датите на провеждането им.

Концертът в България ще бъде част от голямото му турне за 2025г., което ще обиколи цяла Европа и Великобритания, и ще достигне чак до Бахрейн.

Последното издадено DVD на цигуларя е “Love is all Around”, запис на на живо на грандиозните му концерти на открито от 2023г. на историческия площад Vrijthof в Мааастрихт. Сред акцентите му e емоционалното изпълнение на изключителната Емма Кок, тогава 15-годишна, която разплака публиката с френската песен “Voila, превърнала се в хит в социалните мрежи.

Изживейте магията на Андре Рийо в една незабравима вечер и елате да видите защо е един от най-обичаните изпълнители в света!

Концертът му е на 12 март 2025 г., зала „Арена 8888 София”.

Организатор е BG Sound Stage.

Билетите са в продажба в системата на Ивентим.

André Rieu във Facebook, Instagram, YouTube, TikTok

Website: www.andrerieu.com

ARTDAY.BG

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Артисти демонстрират цирковата революция в „Топлоцентрала“

30 събития за 4 дни обещава фестивалът за съвременен и социален цирк, наречен „Цирколюция!“, който ще се проведе от 10 до 13 октомври в „Топлоцентрала“. Ще има...

Джулия Робъртс ще получи почетна награда „Сезар“

Американската актриса Джулия Робъртс ще бъде удостоена с почетен "Сезар" на 50-ото издание на най-престижните филмови награди във Франция, предаде АФП, като цитира организаторите. Церемонията...

Да пием по кафе? (видео)

1-ви октомври е официално призната дата от Международната кафе организация (ICO), на която честваме празника на кафето. Международният ден на кафето е денят, в който...

Музиката и поезията празнуват заедно днес

Може да се каже, че 1 октомври е ден, в който се събират музите – защото се честват две изкуства, които често „живеят” заедно – музиката...

Октомври е време за още любов

*** Бежови джинси нахлузва октомври. В негова чест вън дъждецът ръми. В този омайващо есенен вторник искаме просто да бъдем сами. Нищо не трябва. И нищо не липсва. Знае го цялото...