Луксозни вина, плувен басейн и фитнес за Шарл Азнавур в София

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

За концерта на певеца зала „Арена Армеец“ се превръща във френски театър

За концерта на Шарл Азнавур в София на 30 ноември от 20.00 ч. зала „Арена Армеец“ се превръща във френски театър – със специален декор и червен килим.

Легендата на френската музика, откритие на Едит Пиаф, ще представи най-доброто от 70-годишната си кариера само пред 5500 зрители, които ще се потопят в атмосферата на френския шансон и джаз, съобщиха на пресконференция организаторите от продуцентската компания Арт БГ.

Освен декора и ограничения брой места, сред изискванията на музиканта са многобройни технически детайли, наличието на 12 вида вина с лимитирани серии, които той представя, фитнес и плувен басейн в хотела, здравословна храна.

Събитието се осъществява в партньорство с Френския културен институт. Билетите се продават в мрежата на Eventim на цени между 60 и 150 лв. и ВИП билети по 200 лв. Първите 300 билета ще бъдат с 10 лв. отстъпка.

На 93 години френският Франк Синатра, както често е наричан, е в невероятна форма и не е спирал да концертира през последните няколко години в най-големите световни зали с нестихващи овации от публиката. В София ще бъде в рамките на есенното си турне, преминаващо още през Сидни (Hordern Pavilion), Париж (Accor Hotels Arena), Виена (Stadthalle), Лондон (Royal Albert Hall) и други.

Резултат с изображение за aznavour

Преди дни, на 24 август, Азнавур стана първият френски изпълнител със звезда в Алеята на славата в Холивуд. Той е сред рекордьорите за най-дълголетен артист на съвременната музикална и театрална сцена.

Азнавур създава песни преди всичко за любовта. Написал е над 1300 песни, изпълнява повече от 1500, записал е 175 албума и е играл в над 70 филма. Пее на пет езика и е един от най-известните френски певци зад граница – има хиляди концерти в над 90 държави.

Песента, която му печели почитатели по цял свят и го изстрелва на първо място в много страни – She, е включена е и в саундтрака на блокбастъра Notting Hill. Сред могобройните му хитове са и Lа Mamma, La Boheme, Paris Au Mois D’aout, Tous les visages De I’amour, Et Moi Dans Mon Coin.

Резултат с изображение за aznavour

Роден в семейството на арменски имигранти под името Шанур Вахинаг Азнавурян, още в ранна детска възраст изпълнителят навлиза в света на театъра. Започва да пее на девет години и скоро приема артистичното име Азнавур. За неговия пробив помага Едит Пиаф, която го чува да пее и го взема със себе си на турне във Франция и САЩ.

Шарл Азнавур има двойно гражданство и е почетен консул на Армения в Швейцария, където живее.

Заглавна снимка: Virtual Sophists

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Всичко за майка ми

"Човек обича майка си почти без да съзнава, без да чувства, защото е така естествено, както е естествено да живееш; и разбира колко дълбоко...

Най-младият победител в историята на конкурса „Чайковски“ Златомир Фунг с концерт в зала „България“

На 23 май Софийската филхармония посреща за първи път най-младият победител на конкурса "Чайковски" Златомир Фунг, който под палката на Ернест Хьотцл ще представи...

На 24 май Соня Йончева възражда издание за култура с почти вековна традиция

На емблематичния 24 май оперната прима възражда издание с почти вековна традиция и поставя началото на модерния ''Български артист''. Световната и родната публика я познава...

Ал Бано на 81: Да живее животът (видео)

Ал Бано е един от най-известните и разпознаваеми певци на италианската естрада. Ражда се на 20 май през 1943 г. в Челино Сан Марко,...

Скритите букви оживяват на фасадата на Националната библиотека в навечерието на 24 май

Прожекция на 3D мапинг, част от проекта „Скритите букви“, ще има на фасадата на Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ на 23 май....