Това ни съветват от пицария в Бруклин, Ню Йорк
Американска пицария препоръчва най-добрия начин за претопляне на продуктите й. Оказва се, че за това е необходима не микровълнова фурна, а тиган, съобщи в. „Дейли мейл“.
Останалото парче пица трябва да бъде поставено в горещ тиган без мазнина за две минути. След това е добре да бъде добавена малко вода встрани от парчето, като тиганът трябва да се махне от котлона и да се постави капак. Задушаването продължава около минута. Това гарантира хрупкава кора с мека среда и топящ се кашкавал най-отгоре.
Ако пицата бъде поставена в микровълнова фурна, тестото подгизва. В обикновена фурна плънката пресъхва. Препоръките са на „Робъртас пица“ от Бруклин.
ARTday.bg
Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/