Роналдо може да съди Шпигел

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Повод са твърденията, че потулил обвинения в изнасилване

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е платил 375 000 долара на неизвестна жена, която го обвинила в изнасилване. С тази новина гръмна германското издание „Шпигел“. Фирмата, представляваща футболиста, обяви написаното от германското издание за журналистическа фантазия и намекна, че той е готови да съди списанието, съобщава Gong.bg.

От „Шпигел“ уточниха, че са получили документи от Football Leaks, откъдето става ясно, че жената е получила сумата, за да не дава гласност на случая.

Резултат с изображение за cristiano ronaldo

Това, което се знае на този етап, е, че повдигналата обвиненията живее в САЩ, като футболистът и е превел 375 хиляди щатски долара. Испанското издание „Ел Мундо“ твърди, че жената вини Роналдо в изнасилване, което се е случило в луксозен хотел в Лас Вегас на 13 юни 2009 година.

От приложените документи става ясно, че двете страни са сключили извънсъдебно споразумение на 12 януари 2010 година пред медиатор в Невада. Твърди се, че адвокат Карлос Осорио де Кастро, който от години се грижи за юридическите дела на футболиста, е подписал договора от негово име.

Резултат с изображение за cristiano ronaldo

В 3-страничния документ Роналдо се споменава като „господин Д“, а жертвата – като „госпожица К“. „Шпигел“ веднага опитало да потвърди историята, като потърсило контакт с Роналдо. От негово име отговорил адвокатът му в Мюнхен – Йоханес Крайле. „Предвид въпросите, които задавате, обвиненията трябва да бъдат отхвърлени, тъй като са неверни“, коментира германецът. Крайле също така обяви, че неговият клиент ще предприеме правни действия срещу всички, които опитват да накърнят имиджа му с фалшиви твърдения. 

Фирмата, която представлява Кристиано Роналдо – Gestifute, излезе с комюнике, с което опровергава информацията на немското издание „Шпигел“.

ARTday.bg

Следвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/ArtDay.bg/

Роналдо готов да съди Шпигел за твърдения, че потулил обвинения в изнасилване

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо / Guliver/Getty Images, архив
Сподели във Facebook

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е платил 375 000 долара на неизвестна жена, която го обвинила в изнасилване. С тази новина гръмна германското издание „Шпигел“. Фирмата, представляваща футболиста, обяви написаното от германското издание за журналистическа фантазия и намекна, че той е готови да съди списанието, съобщава Gong.bg.

От „Шпигел“ уточниха, че са получили документи от Football Leaks, откъдето става ясно, че жената е получила сумата, за да не дава гласност на случая.
 

Der Spiegel: Cristiano Ronaldo accused of sexual assault http://www.sport-english.com/en/news/real-madrid/der-spiegel-cristiano-ronaldo-accused-sexual-assault-5973230 

Photo published for Der Spiegel: Cristiano Ronaldo accused of sexual assault

Der Spiegel: Cristiano Ronaldo accused of sexual assault

The incident reportedly took place in Las Vegas in 2009

sport-english.com


Това, което се знае на този етап, е, че повдигналата обвиненията живее в САЩ, като футболистът и е превел 375 хиляди щатски долара. Испанското издание „Ел Мундо“ твърди, че жената вини Роналдо в изнасилване, което се е случило в луксозен хотел в Лас Вегас на 13 юни 2009 година.

Топ 10 на знаменитостите с най-много звездни любовници (СНИМКИ)

От приложените документи става ясно, че двете страни са сключили извънсъдебно споразумение на 12 януари 2010 година пред медиатор в Невада. Твърди се, че адвокат Карлос Осорио де Кастро, който от години се грижи за юридическите дела на футболиста, е подписал договора от негово име.

В 3-страничния документ Роналдо се споменава като „господин Д“, а жертвата – като „госпожица К“. „Шпигел“ веднага опитало да потвърди историята, като потърсило контакт с Роналдо. От негово име отговорил адвокатът му в Мюнхен – Йоханес Крайле. „Предвид въпросите, които задавате, обвиненията трябва да бъдат отхвърлени, тъй като са неверни“, коментира германецът. Крайле също така обяви, че неговият клиент ще предприеме правни действия срещу всички, които опитват да накърнят имиджа му с фалшиви твърдения

 
 

 
 

 

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо

Guliver/Getty Images, архив

 

Фирмата, която представлява Кристиано Роналдо – Gestifute, излезе с комюнике, с което опровергава информацията на немското издание „Шпигел“.

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Хоризонтът в стихотворение на Станка Пенчева

ХОРИЗОНТ От Станка Пенчева Отиват си от нас децата ни, отиват към пясъка на своите миражи, към лабиринтите на свойте минотаври, към своите помийни ями, триумфални арки, тресавища, каменоломни, звездопади... Отиват си от нас....

Книга за Красимира Колдамова излиза в Световния ден на балета

Книга за примата на българския балет и изтъкнат балетен педагог Красимира Колдамова излиза в Международния ден на балета 29 април. „Балерината Колдамова“ с автор...

8 думи, „изобретени“ от Уилям Шекспир

Шекспир е навярно най-известният писател, който някога е творил на тази земя – и определено най-играният по световните сцени. Той е роден в Статфорд,...

Анита Лус: Паметта е по-трудна за изтриване от мастилото

Знаменитата писателка, драматург и продуцент се ражда на днешния ден, 26 април, през 1889 година. Световна слава добива с романа си „Джентълмените предпочитат блондинки“....

Цигуларят Васко Василев ще свири на Айфеловата кула

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със солисти от оркестъра на Кралската опера "Ковънт гардън", ще изнесе класически акустичен концерт в зала "Густав Ефел" на Айфеловата кула....