Неделя, 09 Февруари 2020 | Новините

Литературно-музикална вечер, посветена на любовта и виното

На 13 февруари 2020 г. (четвъртък) от 18:00 часа, в Къща музей „Петко и Пенчо Славейкови" (ул. „Г. С. Раковски" 138), Националният литературен музей организира за пореден път литературно-музикална вечер, посветена на любовта и виното. Тя е под надслов „Дори тъгата извор е на радост...", взет от прочутото стихотворение „Докле е младост" на Пенчо Славейков. 

Сред поканените за участие творци от различни поколения са Недялко Йорданов, Надежда Захариева, Георги Константинов, Петя Цолова, Бойко Ламбовски, Боян Ангелов, Ивайло Диманов, Добромир Банев, Анжела Димчева, Красимира Макавеева, Красимир Георгиев и Димитър Христов. 

Водещи ще бъдат Елена Алекова и Соня Кирицова.

Входът е свободен, а доброто настроение - гарантирано.

ARTday.bg

СПОДЕЛЕТЕ

Насладата да знаеш

АRTday.bg е мястото, където можеш да научиш най-интересното в областта на културата, образованието и начина на живот. Заедно пътуваме към непознати светове, за да сбъднем мечтите си. Защото насладата да знаеш, е най-сигурният път към малките победи, които всеки от нас заслужава.


Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на ARTday.bg, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на ARTday.bg, с посочване на източника и добавяне на активен линк към www.artday.bg

Контакт с нас:

За реклама, изпращане на публикации и съобщения: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.m
ARTday.bg - всички права запазени. © 2017