Семинар „Изкуството на докосването“. Тантра енергийни практики.

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Целта е практиките да се демонстрират в приятелска и защитена среда

Начинът, по който докосваме и позволяваме да ни докосват, е основен начин за обмяна на енергия с хората и околната среда. Той може да отключи вътрешни сили и енергии, които отварят вратите на здравето, емоционалния, духовен баланс.

Науката за докосването, която Тантра йога изучава и изследва от хилядолетия, дава на човек усещането за хармония с другите и със себе.

Семинарът ще събере малка група хора, осъзнали желанието си за житейска промяна, положителни, любопитни и готови да преминат на по-високо енергийно ниво.

Целта на семинара е да помогне на всеки участник в осъзнаването на жизнената енергия и на каналите по които тече в телата ни. Смисълът на това е да се научите да овладявате тази енергия и да се използва правилно и дори да се лекувате с нея.

Ще бъдат обсъдени и практикувани следните неща:
Трансформиране на енергията от енергийните центрове на тялото (чакрите), как да я използваме и насочваме;
Сваляне на психо-емоционалната броня, която всеки от нас има в следствие от преживени конфликти в психиката, която ни пречи да имаме балансирано и щастливо съществуване;
Овладяване на гнева, страха, агресията и стреса с тантра масажни практики, които ще ви покажат как с определени техники, стимулации и докосвания може да започнете да изчиствате тялото и ума си от всичко негативно и нежелано;
Йога дихателни и двигателни упражнения, с които да улесним процесите по изчистване и балансиране на тялото;

Всичко това цели да подготви участниците така, че енергийните потоци в тялото да започнат да текат хармонично и балансирано, да се осъзнаят желанията и мечтите по-ясно, да бъдат открити и свободни в общуването си с партньора и да преминат на нивото истинското духовно общуване, не само с нас самите, но и с партньорите си и околния свят.
Енергийните практики не са масаж, разговор за секс или пошлост. Това са стъпките към осъзнато общуване, докосване и израстване, които ще ни отведат до неподозираните възможности, които се крият в нас.

Още за практиките:
Практиките са подходящи за всички, независимо дали имат предишен опит с йога, тантра или масаж.
Практиките са подходящи за двойки и хора, които не са във връзка.
Няма определено изискване за облекло – добре дошли са всички в удобни и свободни дрехи.
В практиките няма голота или нецензурно общуване.
Спазват се и се уважават границите на всеки участник или двойка.

Какво ще ви даде семинарът?
Ще ви покажат дихателни практики, с които да овладеете различни житейски ситуации – лични и професионални. Ще ви научат как да отпускате тялото си и да контролирате енергията в него, за да бъдете здрави, по-осъзнати и пълноценни.

В социален аспект
Ще ви помогне да общувате на по-различно ниво. Ще се освободите от ненужните предразсъдъци, етикети и клишета, които ви пречат. Ще започнете едно по-лесно и свободно общуване с приятели, колеги и семейството ви.

В професионален аспект
Чрез практиките ще премахнете енергийните бариери, които ви пречат. Ще разберете как здравото тяло приема осъзнато и новите възможности се разгръщат сами пред вас. Амбицията, вдъхновението и работоспособността ще приемат различни измерения за вас.

За кого е предназначен този семинар?
За двойки, за хора, които се занимават с енергийни практики, за спортисти, за хора, които не спират да търсят и да се развиват осъзнато, за динамични хора, които искат да подобрят качеството на живота си и да постигат лесно успехи в личен и професионален план.

Водещ ще бъде Фил Дамянов, а записване за участие и за повече детайли можете да позвъните на
0899 12 16 02 или да пишете на tantrabulgaria@gmail.com

Целта на семинара е практиките да се демонстрират в приятелска и защитена среда. Програмата не съдържа актови сексуални демонстрации и нецензурирано съдържание. Няма да се толерира непристойно поведение.

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Хоризонтът в стихотворение на Станка Пенчева

ХОРИЗОНТ От Станка Пенчева Отиват си от нас децата ни, отиват към пясъка на своите миражи, към лабиринтите на свойте минотаври, към своите помийни ями, триумфални арки, тресавища, каменоломни, звездопади... Отиват си от нас....

Книга за Красимира Колдамова излиза в Световния ден на балета

Книга за примата на българския балет и изтъкнат балетен педагог Красимира Колдамова излиза в Международния ден на балета 29 април. „Балерината Колдамова“ с автор...

8 думи, „изобретени“ от Уилям Шекспир

Шекспир е навярно най-известният писател, който някога е творил на тази земя – и определено най-играният по световните сцени. Той е роден в Статфорд,...

Анита Лус: Паметта е по-трудна за изтриване от мастилото

Знаменитата писателка, драматург и продуцент се ражда на днешния ден, 26 април, през 1889 година. Световна слава добива с романа си „Джентълмените предпочитат блондинки“....

Цигуларят Васко Василев ще свири на Айфеловата кула

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със солисти от оркестъра на Кралската опера "Ковънт гардън", ще изнесе класически акустичен концерт в зала "Густав Ефел" на Айфеловата кула....