Вторник, 13 Октомври 2020 | Новините

Целта е практиките да се демонстрират в приятелска и защитена среда

Начинът, по който докосваме и позволяваме да ни докосват, е основен начин за обмяна на енергия с хората и околната среда. Той може да отключи вътрешни сили и енергии, които отварят вратите на здравето, емоционалния, духовен баланс.

Науката за докосването, която Тантра йога изучава и изследва от хилядолетия, дава на човек усещането за хармония с другите и със себе.

Семинарът ще събере малка група хора, осъзнали желанието си за житейска промяна, положителни, любопитни и готови да преминат на по-високо енергийно ниво.

Целта на семинара е да помогне на всеки участник в осъзнаването на жизнената енергия и на каналите по които тече в телата ни. Смисълът на това е да се научите да овладявате тази енергия и да се използва правилно и дори да се лекувате с нея.

Ще бъдат обсъдени и практикувани следните неща:
Трансформиране на енергията от енергийните центрове на тялото (чакрите), как да я използваме и насочваме;
Сваляне на психо-емоционалната броня, която всеки от нас има в следствие от преживени конфликти в психиката, която ни пречи да имаме балансирано и щастливо съществуване;
Овладяване на гнева, страха, агресията и стреса с тантра масажни практики, които ще ви покажат как с определени техники, стимулации и докосвания може да започнете да изчиствате тялото и ума си от всичко негативно и нежелано;
Йога дихателни и двигателни упражнения, с които да улесним процесите по изчистване и балансиране на тялото;

Всичко това цели да подготви участниците така, че енергийните потоци в тялото да започнат да текат хармонично и балансирано, да се осъзнаят желанията и мечтите по-ясно, да бъдат открити и свободни в общуването си с партньора и да преминат на нивото истинското духовно общуване, не само с нас самите, но и с партньорите си и околния свят.
Енергийните практики не са масаж, разговор за секс или пошлост. Това са стъпките към осъзнато общуване, докосване и израстване, които ще ни отведат до неподозираните възможности, които се крият в нас.

Още за практиките:
Практиките са подходящи за всички, независимо дали имат предишен опит с йога, тантра или масаж.
Практиките са подходящи за двойки и хора, които не са във връзка.
Няма определено изискване за облекло – добре дошли са всички в удобни и свободни дрехи.
В практиките няма голота или нецензурно общуване.
Спазват се и се уважават границите на всеки участник или двойка.

Какво ще ви даде семинарът?
Ще ви покажат дихателни практики, с които да овладеете различни житейски ситуации – лични и професионални. Ще ви научат как да отпускате тялото си и да контролирате енергията в него, за да бъдете здрави, по-осъзнати и пълноценни.

В социален аспект
Ще ви помогне да общувате на по-различно ниво. Ще се освободите от ненужните предразсъдъци, етикети и клишета, които ви пречат. Ще започнете едно по-лесно и свободно общуване с приятели, колеги и семейството ви.

В професионален аспект
Чрез практиките ще премахнете енергийните бариери, които ви пречат. Ще разберете как здравото тяло приема осъзнато и новите възможности се разгръщат сами пред вас. Амбицията, вдъхновението и работоспособността ще приемат различни измерения за вас.

За кого е предназначен този семинар?
За двойки, за хора, които се занимават с енергийни практики, за спортисти, за хора, които не спират да търсят и да се развиват осъзнато, за динамични хора, които искат да подобрят качеството на живота си и да постигат лесно успехи в личен и професионален план.

Водещ ще бъде Фил Дамянов, а записване за участие и за повече детайли можете да позвъните на
0899 12 16 02 или да пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Целта на семинара е практиките да се демонстрират в приятелска и защитена среда. Програмата не съдържа актови сексуални демонстрации и нецензурирано съдържание. Няма да се толерира непристойно поведение.

ARTday.bg

СПОДЕЛЕТЕ

Насладата да знаеш

АRTday.bg е мястото, където можеш да научиш най-интересното в областта на културата, образованието и начина на живот. Заедно пътуваме към непознати светове, за да сбъднем мечтите си. Защото насладата да знаеш, е най-сигурният път към малките победи, които всеки от нас заслужава.


Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на ARTday.bg, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на ARTday.bg, с посочване на източника и добавяне на активен линк към www.artday.bg

Контакт с нас:

За реклама, изпращане на публикации и съобщения: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.m
ARTday.bg - всички права запазени. © 2017