Веселието Postmodern Jukebox идва към България

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Концертът на американската формация ще бъде на 29 юни в зала 1 на НДК

The Grand Reopening Tour на най-цветните и жизнерадостни музиканти, певци и танцьори, стъпвали някога у нас, американците Postmodern Jukebox, тръгна в началото на годината в две вълни из Америка и Европа. Наближава тяхната спирка в София – на 29 юни, в зала 1 на НДК.

С турнето си The Grand Reopening Tour, след двегодишно мълчание на музикалните сцени, те откриха радостта от музиката и срещите на живо със своята публика, която никога не остава безучастна, а започва да танцува в ритъма на тяхната повличаща енергия, независимо дали е в нощен клуб или в голяма концертна зала.

Те са толкова жизнерадостни, цветни, многолики и уникално талантливи, че който ги види и чуе един път на живо, се връща и след това. Това е и петото гостуване на формацията в България, като при последния им концерт в края на 2019г., водено от емблемата им Кейси Ейбрамс, залата не успя да побере публиката.

Postmodern са музиканти, инстументалисти, невероятни вокали, танцьори, актьори – всички прецизно избирани от своя откривател, създател и ментор – пианистът Скот Брадли. Събирани са сред най-добрите в Америка – от големи концертни зали, от нощни клубове, риалити формати, ТВ програми, малки градчета и най-затънтени места на Америка. Сред тях има самоуки музиканти, но и преподаватели по музика, финалисти в American Idols, и също и носители на Грами.

Няма налично описание.

Обединява ги едно – в каквато и формацията да бъдат комбинирани, съставят уникален сценичен образ, шоу от великолепие, веселие и най-вече изискан музикален вкус, който пренася публиката в най-различни музикални епохи и стилове – прескача от Ню-Орлиънския джаз от 20-те, соул музиката, суинга, винтидж стил Франк Синатра до Doo-Wop-a от 50-те, Surf Rock-a на 60-те. И всичко това излязло от ръцете на музикалния гений, техния създател Скот Брадли, който прави аранжиментите на всички парчета. Той е толкова добър в това, че може да обърне с хастара дори и най-скучното парче от съвременната поп музика и да го превърне в хит, макар и в ретро стил.

Няма налично описание.

Затова ги наричат „крале на винтижд културата”, „машина на времето”. А историята им е като на кино – от първия запис в мазето на Скот Брадли, пуснат в мрежата, до космическите над 1 милиард гледания в YouTube към днешна дата, с над 5,7 милиона последователи и над 3 млн. фена във facebook. Също и препълнените зали по цял свят показват, че формулата е успешна.

„Ужасно е как историята се повтаря – казва Брадли, – и поразително как хората през 20-те години на миналия век говорят за същите чувства, преживявайки пандемията. Те просто са искали да излязат, да танцуват, да се забавляват, и да се срещат отново. Музиката е изпълнявала толкова ценна функция. И няма никакъв заместител на това – да се съберем и заедно и да почувстваме силата и мощта на живота”.

 

Елате да ги видите и да почувстваме отново радостта от музиката на живо – 29 юни, зала 1 на НДК. Билети се продават в системата на Eventim.

ARTday.bg

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

С най-дългия ден в годината започва празник до безкрай

Тази вечер, малко преди полунощ, настъпва астрономическото лято. Най-дългият ден в годината. Ден, който изпълва душите ни с очакване хубавото да се случи. Нищо не...

Ицко Финци ще представи днес книгата си „Пет пиеси, разказани от актьор“

Днес в кино "Влайкова" в 18.30 часа ще бъде представена книгата на Ицко Финци "Пет пиеси, разказани от актьор", съобщиха от екипа на издателя...

ДА гледаш и да виждаш

На днешния ден, 20 юни, през 1925 година от света на живите си отива едно от големите имена в психотерапията – Йозеф Бройер. Предлагаме...

Салман Рушси: Книгата е версия на света. Ако не я харесваш, я игнорираш.

Ахмед Салман Рушди е британски писател от индийски произход. Роден е на 19 юни през 1947 година в Бомбай. Стилът му, смесващ митология и фантазия...

Галерия „Ракурси“ представя лятна изложба

Лятна изложба е подредена в галерия „Ракурси“ от днес до 12 юли, съобщават от екипа. Експозицията включва произведения на Димитър Буюклийски - Мичи, Едмонд Демирджиян, Георги...