Шер на 78: Никога не ме е интересувало какво мислят хората за мен

Html code here! Even shortcodes! Replace this with your code and that's it.

Споделете, харесайте, последвайте ни:

Тези, които не я харесват, яростно ѝ лепят етикета на най-безвкусно обличащата се персона. Каквото и да си говорим, Шер ще бъде запомнена със своята ексцентричност, която определено се дължи на изумителния й вид, бодрия й дух и очарователното й остроумие.

От първо лице:

В началото не бях уверена в нищо, защото знаех, че от огледалото не ме гледа синеока блондинка, каквато винаги ми се е искало да бъда.

Проблемът на някои жени е, че се побъркват от нищо и после се омъжват за него.

В Холивуд бракът е достатъчно основание за развод.

Една жена може цял живот да търси правилния мъж, но нищо не пречи през това време да се позабавлява с грешните.

Мъжете са лукс. Не необходимост. И без тях може да се мине.

Старостта е кучка, която застава на пътя ми.

Имам мечта – никога да не остарея. Плаша се, че ще настъпи денят, когато ще дойде климаксът, ще се събудя като стара мърморана и няма да ми се иска да отида в Дисниленд.

Притежавам стотици перуки… и аз сама не знам колко са точно. Слагам ги, защото така се забавлявам. Това коренно преобразяване ми носи много радост. Истинско шоу е!

Не се страхувам от това, че понякога разсмивам другите с вида си. Много хора търсят и сами влагат прекалено много смисъл в създаването на мода. За мен тя е развлечение, а не правене на докторат.

Още щом затворя вратата вкъщи, си слагам панталоните за джогинг, тениска и връзвам косата си на конска опашка. Имам облекла за обществени изяви и за свободното време. Разделени са в отделни гардероби.

Ако утре се събудя в тяло на мъж, ще крещя и ще потроша всичко около мен. Ще обера банка или нещо такова. Не мога да си представя да съм нещо друго от това, което съм – жена.

И до ден днешен съжалявам, че през 1990 г. отхвърлих сценария на филма „Телма и Луиз“. Можех да целуна Брад Пит, а това направи Джина Дейвис. Яд ме е, че пропуснах страхотна възможност.

Заинтересувана съм от всеки, който е добър в целуването.

Единственият рожден ден на който плаках беше, когато станах на 40. Помислих си – младостта си отиде. Но на следващия ден ме поканиха да играя във „Вещиците от Истуик“ и да си партнирам с Джак Никълсън. Значи, не е толкова зле!

Няма закон, според който, когато хората станат на 65, започват да се хранят с кучешка храна, стават ненужни и набързо умират. В старостта няма нищо толкова лошо. Тя идва при всеки, който я доживее. Но тя е враг, по-добре да се договориш с нея, отколкото да се бориш.

Никога не са ме възприемали сериозно като актриса или певица, въпреки Оскар-а и наградата Грами.

Никога няма да успееш, ако не се научиш да приемаш с лекота моментите, когато изглеждаш като глупак.

Глупакът скита в тъмното на чужди предразсъдъци. Мъдрият предпочита да има свои собствени.

Всеки от нас сам създава себе си. Просто някои от нас имат по-богато въображение.

Как премина животът ми? Никога не съм се страхувала да поемам рискове и никога не съм се интересувала какво хората мислят за мен.

До смърт се боя от бедността. Израснах в бедност и винаги я чувствам в себе си. Като жена, която е свалила 100 килограма, но въпреки това дълбоко вътре в себе си пак се чувства дебела.

ARTDAY.BG

spot_imgspot_img

ПОСЛЕДНО

Любовта не отминава

"И изведнъж животът става прекрасен. Знам, че все още нищо не е сигурно. Знам, че реалността не е отминала. Ще има обяснения, обвинения и истински...

Ерих Мария Ремарк: Любовта заслепява мъжа и прави жената по-зорка

Ерих Мария Ремарк е роден на 22 юни 1898 година в град Оснабрюк, който тогава е част от Германската империя. Той е писател, който...

Задушница по черешово време – памет за мъртвите, милост – за живите

Никой не може да живее в самота, никой не може да продължи живота си, ако съвестта му е гузна. Докато сме живи, съзнателно или...

Счупен на парчета

А ти знаеш ли какво е да си счупен на парчета? Сърцето спира за части от секундата. Скубя косата си. Прималява ми. Вие ми се свят. Затварям очи...

БНБ пуска златна възпоменателна монета на тема светите Петър и Павел

Българската народна банка (БНБ) пуска в обращение от понеделник (24 юни) златна възпоменателна монета на тема "Св. св. Петър и Павел" от серията "Българска...